Detector Mod 1.1

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Detector Mod 1.1

Postprzez dzagalol w 26 Lip 2010, 02:40

Cze all sciagnolem moda na 4 detektory i nie wiem jak je wyciagac mam ten pierwszy detektor co sie ma na poczadku dopinam go do pasa i nic zadnym guzikiem nie moge go wyciagnac. Mial ktos tego moda i wie jak to zrobic?
dzagalol
Kot

Dołączenie: 24 Lip 2010, 18:43
Ostatnio był: 02 Sie 2010, 21:26
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Detector Mod 1.1

Postprzez Wheeljack w 26 Lip 2010, 02:50

dzagalol napisał(a):Cze all sciagnolem moda na 4 detektory i nie wiem jak je wyciagac mam ten pierwszy detektor co sie ma na poczadku dopinam go do pasa i nic zadnym guzikiem nie moge go wyciagnac. Mial ktos tego moda i wie jak to zrobic?

:facepalm:

Wybaczcie za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Re: Detector Mod 1.1

Postprzez MatrixSTR w 26 Lip 2010, 17:05

jeśli to jest ten mod o którym ja myślę to tych detektorów nie da się wyjmować. Różnią się tylko tym że tre lepsze jak je przymocujesz do pasa to pokazują na minimapie anomalie (im lepszy tym więcej anomali pokaże)
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości