Tłumik w kordonie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Tłumik w kordonie

Postprzez Munio03 w 20 Lip 2010, 18:26

Mam pytanie w temacie mapa zony pojawiła się informacja o tłumiku w kordonie i że nie mm go w pathu 1.0004
Gdzie on jest ponieważ przydaje sie na początku gry ja mam trade moda i niestety nie stac mnie na wszystkie bronie ale zawsze kupuje tłumik w misji z pendrivem od żwawego jak idziesz sam to też sie przydaje.
Z góru dzienki
Lubie Powinniść ale wole pozostać neutralny

Munio03
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Gru 2009, 10:43
Ostatnio był: 07 Lut 2013, 09:55
Miejscowość: Czarnobyl (ZONA)
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: Tłumik w kordonie

Postprzez Pyr0 w 20 Lip 2010, 21:05

Gdy masz ciężarówkę obok tego eee... tam gdzie lezy tan martwy bandyta co nie? To tam na zewnatrz stoi ciężarówka musisz na nią wskoczyć a następnie wskoczyć na dach tego budynku. Tam gdzies w rogu jest skrzynka. Rozwal ją i wejdź do tego budynku będzie tam leżało trochę amunicji 5.45 i upragniony tłumik. Tu wszystko pokazane: http://www.youtube.com/watch?v=BA1GLI5WcFw .

Aha i jest on na patchu 1.4 :wink: .
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości