Informacje.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Informacje.

Postprzez M3Fis70 w 18 Lip 2010, 23:14

Pamiętam jak w jakimś filmiku na YT i temacie na forum kowex (tak mi się wydaję) powiedział że oryginalnego STALKERa pocięli na trzy części, czy to prawda? (chociaż częściowa?)

Oraz oglądając filmiki zauważyłem wyższą jakość grafiki w Buildach jak i w ostatnim 2232, czy to jest tak czy tylko mam schizę?

Oraz czy ktoś może mi powiedzieć co wprowadza do STALKERa Oblivion Lost 2.2? Tyle że lepszą grafę, przywraca potwory, zmienia to co się dzieje np. w x18 (czyli boss więcej monstrów) oraz stare czynności jak sen i inne usunięte czynności. Co jeszcze zmienia i skąd pobrać, wymagania ma jak SoC czy większe?
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Lip 2019, 10:04
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 76

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości