Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Opis: Mała modyfikacja mojego autorstwa powodująca, iż pancerze się nie zużywają. Ułatwia to nieco rozgrywkę, ale zbawi niektórych graczy, którzy nie lubią wymieniać co chwila pancerza.
Instalacja: Wypakowujemy folder gamedata do folderu z grą. W pliku fsgame.ltx zmieniamy:
A ja myślałem że w SoC pancerze sie w ogóle nie zużywają, w przeciwieństwie do CS.. Złamany Regulamin pkt 5. Ostrzeżenie słowne - pierwsze i ostatnie. - xKoweKx
Czy ktoś mógłby zauplodować Armor Decay Mod (.01) bo link na filefront nie działa już, albo chociaż link do podobnej modyfikacji przez co pancerze nie niszczą się przez walke.
W załączniku macie plik. Drugi link podany przez caleba59 działa...
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Bardzo proszę jeżeli ktos ma niech wstawi No Damage mode, pozostałe u mnie nie działają, pancerze jednak się niszczą. Kiedyś ściągałem z tego tematu no damage mode i działał.