"Autumn in Chernobyl"- Jesień Czarnobyla by Reaper
Instalacja: Stanadrd, wypakuj pliki gamedata tam gdzie zainstalowałeś STALKER-a.
Opis:
Prace nad tym modem w zasadzie zaczęły się 22 Lipca 2007 roku, wraz ze zrobieniem nowych tekstur dla Powinności. Mod
ten zawiera także prace innych moderów za co wielki dzięki, bez Was ten mod by nie powstał. Tyle tytułem wstępu. Teraz fakty:
"Jesień" to głównie retextur, zmieniający STALKERA-a wizualnie. Zmienia wszytskie drzewa na pożułkłe, Nowe tekstury mają:
-Wszystkie kombinezony (grywalne, oraz niegrywalne+wojsko)
-Wszystkie bronie
-Wszystkie mutanty
-Barman, Handlarz, Naukowiec na Jantarze, Doktor
-Prawie wszystkie rośliny
-Niebo
-Menu główne
-ręce Naznaczonego
-przedmioty typu konserwy itd.
-medykamenty
-gitara
-PDA
(mogłem coś pominąć)
Każdy ze zmienionych przedmiotów posiada nową, pasującą do wyglądu ikonę!!!
Zmiania także AK-74S na AK-103*. Zmieniony jest także HUD, krew. Prawie do każdej bronii można podczepić tłumik i
granatnik. Jest także możliwość dołączenia do frakcji: Powinność, Wolność, Najemnicy.
Podmieniona jest także spora ilość odgłosów, w tym mutantów.
Oto (mam nadzieje, że nic/nikogo nie pominołem) lista modów urzytych oraz ich autorzy:
-Tekstury broni: Siro, MR. COLT, PayneKiller, VanillaFace, Solidus Snake, Mattressi, philibister, BoSSyojimbo, DigitalJunkie, ScotTHC.
-Tekstury kombinezonów: Reaper-wszystkie nie wymienione później :), Egzoszkielet-Yojimbo, Stalkerski-Siro, Kurtki kotów-Deathloc, KnifeInFace, początkujcy bandyci-KnifeInFace.
-JoinFreedom 0.62 PL
-JoinMercs 0.5 (spolszczony)
-RepairMod PL
-Blood&HUD mod
-AdditionalAddons
-SilentSilencers
-DreamMod PL
-WeatherOverhaul 1.01
-Falshlight range mod
-Stalker.pl army PDA texture
-Stalker Skies
-float32
-Grafika w menu- Victoria Simanova
Sorki jeśli kogoś pominołem!!!!
*AK-103 jest to broń powstała z podzespołów AK-74, ale strzelająca amunicją 7,62x39. Dla wszystkich fanów starego AK ;).
Jest to wersja BETA, nie testowałem jej w całości, nie wiem jakzachowują się sejwy (raz działają raz nie). Mod był robiony pod wersję 1.0003 więc nie wiem
jak będzie współgrał z 1.0004. Jeśli natraficie na jakieś błędy Piszcie: [email protected] lub PW na forum stalker.pl-> Reaper.
Smacznego!
Reaper
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości