Wiesz, że nie spotkałem tego Wampira. Fanatyka, to tak. Dzięki niemu mam FN Fala. Broń wymiata, tylko ammo drogie. Co dziwne znalazłem wszystkie obokany, obydwa L85( lekki i wyważony), Grozę Proto( od prototypu) SGI snajperskiego( 2 szt). Ktoś pisał, że w Czerwonym Lesie będzie dużo broni na 9x39 i amunicji. U mnie mieli tylko kałachy, obokany i oczywiście SWD2.mayer99 napisał(a):Agrawen: Jedno pytanie jeszcze. Jak mnie nie wkurzy granie.
W jakim momencie można znaleźć SGI, Zawsze miałem sentyment do tej broni. Fn Fal jest świetny, ale warto porównać.
Z tego co wiem jest tylko 1... U stalkera w Kordonie, który pojawia się po powrocie z lab x18. Nie pamiętam jego imienia ( Wampir chyba ), ale zawsze tam jest i potrafi czasem zejść podczas akcji z najemnikami .
Przestałem chodzić do Jantaru, na razie mam spokój. Czeka mnie jeszcze Prypeć i elektrownia.mayer99 napisał(a): Korespondując z Vandrem testowałem 1-ą wersję 2.05 z ENB i po Jantarze idąc do Doktora w Agropromie gra zaczęła się sypać uniemożliwiając dalszą kontynuację. Vandr mówił, że to wina X-ray'a i że nic nie zostało zmienione względem wersji 2.04, ale wertując forum i MODDB coś chyba jest na rzeczy jednak. Mnie to zniechęciło skutecznie niestety...
0023:717251D9 MSVCR80.dll, memcpy()
0023:05F83B02 xrNetServer.dll, IPureClient::OnMessage()
[error][ 126] : Nie można odnaleźć określonego modułu.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'burer_weak'
stack trace:
Użytkownicy przeglądający to forum: svt48 oraz 3 gości