jak to nie podziałało? :/ co tutaj może nie podziałać - podmienisz tekstury w tej kolejności jak napisałem i MUSI działać - albo zgłupiałem całkowicie.
Gra się nie włącza czy jak?
Jak tak to wklej crash loga - instrukcja wyżej w kliku miejscach
Mogę cię poprosić o crash loga - ducuments and settings\all users\dokumenty\stalker-shoc\logs - plik nazywa sie x-ray.log (czy cos takiego - bedzie tam tylko jeden w kazdym razie). Jak zjedziesz na dol tego pliku to przy kocu bedziesz miał coś w stylu FATAL ERROR albo FATAL EXCEPTION - wklej cały framgent tesktu ktory zaczyna sie od tego - jest to log crasha ktory wlasnie nastapil i na ogol bardzo pomaga zidentyfikować jego przyczynę.
Jakoś po ściągnięciu tego i zainstalowaniu mi nie pomogło na świecący beton. Znaczy się pomogło ale w tak niewielkim stopniu że nadal to widać czyli mniej świeci ale jednak. Czy jest jakiś inny sposób i czy w wersji 2.0 będzie tego jakaś większa poprawa? Mi osobiście się te tekstury nie podobają bo są wyraźniejsze jak sam napisałeś ale ja wole jak jest wszystko bardziej rozmyte. Może to kwestia gustu ale mi się bardziej podoba bez tego.
jeśli zrobiłeś dokładnie tak jak napisałem wyżej i gra się nie uruchamia - albo wywala. To proszę wklej tu crash loga.
trojanuch napisał(a):Klaymen napisał:Jakoś po ściągnięciu tego i zainstalowaniu mi nie pomogło na świecący beton. Znaczy się pomogło ale w tak niewielkim stopniu że nadal to widać czyli mniej świeci ale jednak. Czy jest jakiś inny sposób i czy w wersji 2.0 będzie tego jakaś większa poprawa? Mi osobiście się te tekstury nie podobają bo są wyraźniejsze jak sam napisałeś ale ja wole jak jest wszystko bardziej rozmyte. Może to kwestia gustu ale mi się bardziej podoba bez tego.
Tekstury Sharper rozwiązują problem jedynie dla części materiałów - np. dla dróg i dużych asfaltowych powierzchni - jak podłoże w Rostok-u np. Pojedyncze obiekty takie jak betonowe "klocki" czy rury, a także np. podłoże torów kolejowych świeci nadal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości