Najlepiej różnorodny, przecież np. bandyci nie wychodzą z jednej formy, tacy sami, z tymi samymi rzeczami. PMm, obrzyn, mp5, ew. akm74/U. Chciałbym spotkać bandytę z fortem 12, TOZem czy innymi strzelbami. Bardziej zróżnicowałbym najemników. Zawsze trafiają mi się z TRSem:)
A co do bugów to: U Sida brak tekstów podczas naprawiania przedmiotów i popatrz przy okazji na broń Biesa (wytłumiony akm 74/U). Jak chce ją wziąć do ręki to się sypie. Próbowałem jako broń główna i jako broń dodatkowa (pistolet). Zawsze wyskakuje
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Expression : 0
[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\ui\UIDragDropListEx.cpp
[error]Line : 508
[error]Description : there are no free room to place item
Na razie będę grał na tej wersji co mam, poszukam bugów:)
Co do unikatów to jak przeleję to co mi siedzi w głowie na klawiaturę w przystępnej formie to wyśle:) może Ci się przyda;)
EDIT:
Ja mam 1.006 wersję i jak do tej pory wszystko było dobrze. Ale może reinstalnę grę to się naprawi. Co do unikatów to bardzo lubię:) Nie ma to jak mieć pancerz unikatowy, pistolet unikatowy i giwerę unikatową:) i że możesz ją jeszcze naprawić!:) (W podstawce jak zajechałem "streiłokowego" kałasza że się zacinał co magazynek;))
No i trzeba coś zrobić z tym że NPC wyrzucają broń. Wilkowi, Biesowi i Sieryjowi wcisnąłem jakieś g...o a zabrałem ich karabiny:) i jeszcze mi zapłacili