Zainstalowałem dzisiaj, bardzo fajny mod. Nowe dźwięki i tekstury wprowadzają "świeżość" do gry

W końcu wszystkie koty nie wyglądają tak samo. Szkoda, że przybliżanie bronią bez celownika już nie przybliża, ale idzie się przyzwyczaić

Jedyną wadą jaką zdążyłem zauważyć, to nagły kilku sekundowy spadek FPS w niektórych momentach, np. przy podejściu do niektórych ludzi, ale poza tym ok. Osoby grające na spolszczonej 1.000 mogą śmiało instalować
Mam tylko pytanko: czy mod będzie działał z Transport modem, Repair mod, i z dream mod?
//
Hmm z Weather Overhauled działa w porządku, ale Repair i Dream mod gryzą się z nim - gra się nie włącza. Próbowałem na wszystkie sposoby pogodzić je między sobą i nic... Wypróbuję jeszcze Transport moda.
//
Ne, z nim tyż nie działa... wałek.
//
Podsumowując:
Mod nie działa na 1.000PL z Dream, Repair, Vehicle i Transport Mod. Działa natomiast z modem pogodowym Trojanucha, No time limits i Reward Mod. Bardzo fajnie sprawują się nowe tekstury i dźwięki,ale szkoda, że nowe bronie tak na prawdę nie są nowe, tylko ich "właściwości" i ikona w ekwipunku są nowe. Gdy się ją wyjmie to jest identyczna jak inna broń w grze, np. HK wygląda jak LR300(TRS). Ale ogółem może być. Mam jeszcze jedno pytanie: czy ten mod dodaje poltergeisty i stada psów do dziczy po X18 czy to ja mam buga w grze?

>>>