[S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: Priboi Story - Problemy i pytania

Postprzez Raven422 w 29 Mar 2009, 14:22

Hmmm... Kowku, a masz dokumenty z tego hangaru tuż obok bazy Powinności, do niego się wskakuje dachem. Tam też sa dokumenty jakieś. Ja mam wszystko co ty (no plus właśnie te z tego hangaru :P) i jeszcze coś typu dokumenty o Martwym Mieście. Mam też jakieś notatki KGB i teraz szukam drugich dokumentów o Martwym Mieście. Polecam też sprawdzić wrak helikoptera w Czerwonym Lesie, tam sa ciałą naukowców i chyba jakieś PDA. Należy też wziąść dokumenty z Instytutu Agroprom (są w bazie gdzie w vanilli jest baza wojskowych, a w Priboiu siedzi tam dowódca najemnikó w Egzoszkielecie). Chociaż muszę przyznac, że nie byłem jeszcze w Podziemiach Agro, tymniemniej wybieram siętam niezwłocznie :D.

Aha, i zabij Dezika w Wolności, on też ma swoje PDA z ciekawymi notkami :)...
Awatar użytkownika
Raven422
Tropiciel

Dołączenie: 21 Cze 2008, 19:20
Ostatnio był: 28 Wrz 2016, 13:35
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 20

Reklamy Google

Postprzez KoweK w 29 Mar 2009, 15:08

.Raven422™ napisał(a):Należy też wziąść dokumenty z Instytutu Agroprom (są w bazie gdzie w vanilli jest baza wojskowych, a w Priboiu siedzi tam dowódca najemnikó w Egzoszkielecie).

Właśnie o te dokumenty mi chodzi jeśli chodzi o Aprogrom ^^
A powiedz dokładniej o dokumentach w bazie powinności, bo za bardzo nie rozumiem, gdzie to może być.
A jeśli chodzi o dokumenty o martwym mieście to chyba je mam, bo leżały w plecaku obok trupa w X16. Prawda?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: 30 Paź 2024, 17:18
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1475

Postprzez Tramp xd w 29 Mar 2009, 15:20

W Aprogromie są też na końcu tunelu z anomaliami.
Tramp xd
Kot

Dołączenie: 26 Lut 2009, 21:30
Ostatnio był: 05 Maj 2014, 17:46
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 0

Re: [S.T.A.L.K.E.R. Priboi Story]

Postprzez Adriano w 29 Mar 2009, 18:45

Mógłby ktoś wrzucić poradnik krok po kroku .?. Są linki na 16 i chyba 17 stronie ,ale nie działające . Jeżeli ktoś by miał , to proszę o wstawkę linku . Poradnik do Priboi'a oczywiście :D .

W tym temacie są rozpatrywane sprawy techniczne. Zajrzyj tutaj http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f ... 74&start=0 - xKoweKx
Image
Awatar użytkownika
Adriano
Stalker

Dołączenie: 23 Mar 2008, 15:08
Ostatnio był: 29 Paź 2015, 23:42
Miejscowość: Bar
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37

Postprzez KoweK w 30 Mar 2009, 16:43

A mi się udało znaleźć poradnik ^^ Zrehostowałem go na odsiebie.com, aby nikt nie miał problemów z pobieraniem. Ale poza tym daje również inne mirrory.

MIRROR 1
MIRROR 2
MIRROR 3 ODSIEBIE.COM
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez Kalma w 31 Mar 2009, 15:59

Otwiera Ci siE ten PDF?

Bez problemu - xKoweKx

Dziwne, bo mi pisze że plik jest uszkodzony.
Mugłbyś wysłać mi to na maila?
Uderzaj szybko i niespodziewanie. Atakuj bez ostrzeżenia. I zawsze pamiętaj, że wojnę łatwo jest wygrać, kiedy przeciwnik nie wie że walczy.
Awatar użytkownika
Kalma
Stalker

Dołączenie: 05 Maj 2008, 13:05
Ostatnio był: 18 Paź 2009, 13:42
Miejscowość: Caliban
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez EFO w 01 Kwi 2009, 01:44

Znów mam problem. Jestem w elektrowni mam dokumenty obszedłem wszystko co się dało. Dowódca zaginionej jednostki powiedział że mam znaleźć przejście na drugą stronę elektrowni żeby dotrzeć do śmigłowca i tu mam problem, nie mogę znaleźć tego przejścia byłem wszędzie gdzie się dało nawet tam gdzie monolit stał i nic wybiłem wszystkich z Monolitu pozbierałem artefakty na zewnątrz i sporo broni. Powiedzcie jak się stamtąd wydostać...
EFO
Stalker

Dołączenie: 27 Lut 2009, 16:38
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 19:04
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle

Postprzez Kalma w 01 Kwi 2009, 15:26

Po zabraniu 1 dokumentów z X-18, pojawia mi się informacja o parkingu metra i jakimś szybie, którym uciekł jakiś podejrzany. Powiedzcie tylko gdzie mam szukać. Czy w Prypeci czy gdzieś indziej?

Na twój adres e-mail pod którym się zarejestrowałeś wysyłam ci poradnik do Priboia - xKoweKx

Dzięki

...ale nie działa. Pisze mi że plik jest bezpowrotnie uszkodzony.
Nie wiem dlaczego, ale to jest już związane z moim sprzętem.
Uderzaj szybko i niespodziewanie. Atakuj bez ostrzeżenia. I zawsze pamiętaj, że wojnę łatwo jest wygrać, kiedy przeciwnik nie wie że walczy.
Awatar użytkownika
Kalma
Stalker

Dołączenie: 05 Maj 2008, 13:05
Ostatnio był: 18 Paź 2009, 13:42
Miejscowość: Caliban
Ulubiona broń: FT 200M

Postprzez EFO w 02 Kwi 2009, 11:57

Znalazłem pewnego buga, otóż Mosin Nagan ma nie działającą lunetę. Sama luneta jest tylko nie daje zbliżenia. Ma ktoś pomysł jak to naprawić??
Jest jeszcze jedna sprawa, przeczytałem dane od Ducha i napisane jest tam, że urodził się w 1947 r. Strieloka poznał po ukończeniu szkoły zakładam że są rówieśnikami lub różnica wieku jest niewielka, więc wychodzi na to że kiedy dzieje się główny wątek z podstawki ( rok 2012) to Duch i Strielok mają ponad 60 lat. Znów więc odnoszę wrażenie że twórców moda znacznie poniosło, ale przynajmniej wiem czemu, grając w podstawkę Strielok tak szybko dostawał zadyszki.

Edit: Przed chwilą przeszedłem mod. Nie podobało mi się zakończenie. Ale w sumie to mogę polecić grę w Priboi Story, jest ciekawa choć chwilami mogła by być lepsza...
EFO
Stalker

Dołączenie: 27 Lut 2009, 16:38
Ostatnio był: 06 Lis 2014, 19:04
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle

Postprzez Mandaloros w 07 Kwi 2009, 18:18

Mam pytanie. wie ktos moze gdzie sa dokumenty CNT czy jakos tak, pisze ze bandyci ukryli go na dachach w barze ale za h*** nie moge znalezc. Prosze o pomoc ^^

Tutaj są rozpatrywane sprawy techniczne! Za lenistwo dostajesz warna, bo nawet nie przeczytałeś tego, co wyżej napisałem dla innego użytkownika - xKoweKx
Mandaloros
Kot

Dołączenie: 04 Kwi 2009, 15:29
Ostatnio był: 04 Cze 2009, 17:39
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez Mandaloros w 10 Kwi 2009, 14:59

Moze mi ktos powiedziec gdzie jest wlasnie ta zagininona jednostka wojskowych stalkerow w prypreci? Bo oblazlem pryprec i faktycznie znalazlem jednych wojskowych stalkerow ale to sa te boty ze Stalkera co walczyly i ginely w anomaliach ^^

EDIT: kolejne pytanko ^^ wie ktos gdzie sa dokumenty ktore ponoc znajduja sie w agropromie w rekach bandytow?
Ostatnio edytowany przez Mandaloros, 11 Kwi 2009, 17:50, edytowano w sumie 1 raz
Mandaloros
Kot

Dołączenie: 04 Kwi 2009, 15:29
Ostatnio był: 04 Cze 2009, 17:39
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Postprzez KoweK w 10 Kwi 2009, 15:04

Mandaloros napisał(a):Moze mi ktos powiedziec gdzie jest wlasnie ta zagininona jednostka wojskowych stalkerow w prypreci? Bo oblazlem pryprec i faktycznie znalazlem jednych wojskowych stalkerow ale to sa te boty ze Stalkera co walczyly i ginely w anomaliach ^^

SPOILER
Są oni w Czarnobylu, a nie w Prypeci. Jak wychodzisz z sarkofagu (na tym levelu, gdzie nie ma teleportów) kierujesz się prosto póki po prawej stronie nie dostrzeżesz ich. ;)
KONIEC SPOILERA

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości