*Znajdź Raport #1 z wypadku w CNPP
Znajdź informacje na temat awarii w Eletrowni . Jest to bardzo istotne dla wyjaśnienia co się zdarzyło przed wybuchem w reaktorze . Możliwe ,że dokumenty zawierają informacje na temat tajnego laboratorium WarLab UHSF . Istnieją 3 dokumenty w tej sprawie . Ten jest pierwszy i aby go znaleźć musisz przeszukać obszar Instytutu Badawczego w Agropromie . (kilka słów o najemnikach kontrolujących teren) . Pogłoska głosi ,że jacyś bandyci już go znaleźli i ukryli w pobliżu torów .
Teraz mam takie zadanie:
...Istnieją 3 dokumenty w tej sprawie . Ten jest pierwszy i aby go znaleźć musisz przeszukać obszar Instytutu Badawczego w Agropromie .
dorian napisał(a):I wszystko jasne
Te dokumenty jak podaje podpowiedź są w Agropromie i całkiem łatwo je znaleźć tyle, że są tu schowane też drugie dokumenty...
I też łatwo je znaleźć, więc polecam dobrze szukać, a będziesz miał od razu dwa
to jakaś zmyłka taktyczna ??Pogłoska głosi ,że jacyś bandyci już go znaleźli i ukryli w pobliżu torów .
Pogłoska głosi ,że jacyś bandyci już go znaleźli i ukryli w pobliżu torów .
dorian napisał(a):Pogłoska głosi ,że jacyś bandyci już go znaleźli i ukryli w pobliżu torów .
...czyli na końcu tunelu z torami, zaraz po wejściu na teren Agropromu po prawej stronie. Tam są dokumenty, a przynajmniej u mnie były
Ja gram na 1.1 i w tunelu przy wejściu na teren Agropromu nic nie ma oprócz masy anomalii
Darkstyx napisał(a):mógłby mi ktoś powiedziec gdzie w Priboi Story 1.1 koło szybu windy leżą dokumenty, za chiny nie moge ich zlokalizować, zaczyna mnie to już męczyć,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości