przez bas001 w 06 Wrz 2011, 18:29
To ja troszkę z innej beczki...który to plik odpowiada za zmienienie parametrów Kolta Krugłowa,muszę otumanić profesorka,ale za cholerę nie idzie-moc ma ten pistolecik jak korkowiec sprzedawany na odpuście...a muszę wzmocnić go niebywale bo po ostatniej misji w laboratorium na Radarze ostało się w podziemiach kilku fantomów których nie wykończyłem za pierwszą wizytą-jak się uchowali to pojęcia nie mam....i gdy zachodzę do labu to profesorek ściąga kałacha i zaczyna walić gdzie i w kogo popadnie...wali do fantomów, do karzełków i leci w moja stronę...już się czaiłem na niego kilka razy,ale jak jest w szale bitewnym to za cholerę nie idzie go uśpić-mi się przynajmniej nie udało,natomiast ze 2 razy już po w drodze do mnie wykończyły go zuchy w egzo.Ma ktoś wiedzę ,który to plik zmienia moc tej broni,bo z fantomami sobie poradzę,byle by tylko szaleńca uśpić,a nic nie jestem w stanie zrobić bo ledwo co plansza sie wczyta i zanim dobiegnę do tych niedomkniętych drzwi to ten oszołom już wali kałachem gdzie się tylko da...?