przez Els w 13 Mar 2009, 01:23
Hej.
Co do tych pijawek to tylko są takie na początku,jeżeli mówisz o zadaniu od DC,później jest już mortal kombat^^,ty w nią magazynek i poczwara dalej stoi,ona ciebie dwa razy łapą i leżysz hehe.Z tą ciemnością podczas burzy to musisz mieć coś nie tak z ustawieniami albo nie wiem z czym,podczas burzy w dzień jest ,jak to podczas burzy mroczno i ponuro,walą pioruny i mocno leje.Odnośnie nocy to po rozpakowaniu łatki 1.5.3 masz opcjonalne katalogi z plikami odpowiedzialnymi za noce jaśniejsze albo ciemniejsze,do wyboru do koloru.Odnośnie latarki to rzeczywiście jest to błąd Nature Moda bodajże ,prawie nie widać jej blasku na trawie ale na jakichkolwiek przeszkodach terenowych już tak.CO do tej kolorowości to jest z tym różnie,są lokacie gdzie rośnie zielona trawka i kwiatki,a są też takie że zamiast trawy powierzchnia jest wysłana wyschniętymi brązowawymi badylami.Za te dodatkowe zadania odpowiada mod o nazwie : S.T.A.L.K.E.R. Quest Overhaul v1.02,staram się go zamontować pod moja paczkę z OL ale coś mi słabo idzie,za cieńki jestem chyba,trudna sprawa,nie wiem czy się go da zintegrować z OL nawet.Nic mod rzecz gustu,dla mnie Nr.1 do Stalkera jak narazie.
Pozdrawiam