elite stalker napisał(a):Gdzie można znaleźć te CNPP blueprints.
HawkEye napisał(a):@wrobello89
Ty robisz spolszczenie do 1.0, mam rację ?
(
-CRISTO- napisał(a):elite stalker napisał(a):Gdzie można znaleźć te CNPP blueprints.
Jak zdobyć dokumenty CNPP - pisałem tutaj chyba z 30 razy.
Wystarczy poszukać, a nie iść na łatwiznę.
dorian napisał(a):Do kleskus :
Priboi 1.1. zrobiony jest jako default na patch 1.0004 do gry,
dorian napisał(a):Priboi 1.1. is the best!!!
I jeszcze jedna wskazówka - sypało mi do windy podczas mojej smierci, więc wgrałem patcha: Priboi Story Crash On Death Fix., ALE TYLKO PLIK - system.Itx, bez pozostałej reszty i jest max spoks idzie bez wniku.
Tak więc postaraj sie z tym modem, bo naprawdę warto
dorian napisał(a):HawkEye : skąd żesz kurde wziąłeś takich zawodników, przecież to już nic dodać, nic ująć jak rany...no normalnie masakra...zmutowało ich nieco, czy co...?
To nie ja , ja tylko umieściłem pare informacji, ale fakt są nieźli, żeby nie powedzieć genialni , to jest najlepszy mod do S.T.A.L.K.E.R.'a w jaki grałem. Przeszedłem 1.0, teraz przechodzę 1.1, a zabawa jest jeszcze lepsza niz poprzednio, chłopaki dużo zmian zrobili i to zmian na lepsze
To nie jest tak do końca, fakt po wypakowaniu go z archiwum jest gotowy do pracy z 1.0004,
,the mod is patched for 1.0004 english version by default
Ten fix jest do 1.0 a nie do 1.1, także masz wielkie szczęście że gra Ci się odpaliła.
Nie wiem czy jak przejdę OL 2.2 nie zdecydować się na Priboia, w końcu 5tego dopiero wychodzi CS.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości