Coś ta Twoja modyfikacja lub opis jej instalacji jest jakiś "krzywy" albo ja czegoś nie zrozumiałem...
Myślę sobie - nudno - wypróbuje jednak tego moda @vandra - to pobrałem + do tego żeby suchara nie było pobrałem tego gniota Zew Monolitu Ukryte Ścieżki 1...
Wydaje mi się, że wszystko zrobiłem poprawnie:
- spatchowałem grę do wersji 1.0004
- zmieniłem wpis w fsgame.ltx
- wypakowałem i skopiowałem Zew Monolitu tam gdzie trzeba
- wypakowałem i skopiowałem Autumn Aurorę tam gdzie trzeba (tutaj pierwszy "zonk" - przy kopiowaniu system "pluł się", że nie może zlokalizować jakichś plików odpowiedzialnych za dźwięki NPC i tym samym podmienić ich - w sumie 5 plików dźwiękowych - była opcja pominięcia to pominąłem [myślę sobie - może tak trzeba zrobić] i kopiowanie oraz podmiana reszty plików poszła dalej bez problemu), oczywiście pozostawiłem domyślny plik particles.xr z Zewu Monolitu Ukrytych Ścieżek 1
- skopiowałem sobie domyślny (zalecany) schemat kolorów
- skopiowałem i podmieniłem rękawice jakie były do wyboru (wersja 1)
- skopiowałem i odpaliłem FOV Switcher tam gdzie trzeba i ustawiłem opcję 10 (SoC 1.0004 - FOV 90)
- odpalam grę, crash do pulpitu i error o treści:
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 342
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Can't open section 'af_caterpillar'
Robiłem wszystko zgodnie z opisem z pierwszego posta + pisałeś w temacie, że przystosowałeś Aurorę pod Zew Monolitu więc albo proszę o IDEALNIE dokładny opis instalacji a nie "po łebkach" jak jest teraz albo jakieś info o co chodzi...