witam wszystkich
posiadam polską wersję spatchowaną do 1.0006
zacząłem grać w gołą wersję ale szybko znalazłem informacje o modach na większy udźwig, naprawę lub niezniszczalność kombinezonów, dowolny handel wszystkim z innymi więc tak pomyślałem że może lepiej byłoby zagrać od razu w tą ulepszoną wersję z modem Oblivion Lost
i teraz mam takie pytania, pewnie część się powtarza więc proszę o wyrozumiałość
1) "2. You must delete everything from the previous versions, and install a clean Oblivion Lost 2.2 without any side-mods!"
nie posiadam żadnych dodatków, czy zatem wystarczy rozpakować ten dodatek (tam jest tylko katalog "gamedata") do folderu z grą (no i zmienić to jedno ustawienie na "true" w pliku fsgame.ltx) ?
jeśli jednak muszę usuwać coś ze starej wersji to proszę o informacje co konkretnie i w jaki sposób zainstalować ten dodatek (nie widzę tam żadnej instalki), nie mam w ogóle "gamedata" w folderze z grą więc nie ma nic do zastąpienia z plików
2) czy gra po wgraniu OL 2.2 będzie nadal po polsku (lektor i napisy) czy trzeba wgrać to specjalne spolszczenie do tego moda ?
3) czy inne mody (np te na większy udźwig i naprawę lub niezniszczalność kombinezonów albo handel ) działają z OL 2.2 ?
4) czy OL 2.2 ma jakieś bugi w stosunku do oryginału (w sensie, że gdzieś utkniemy i nic nie da się z tym zrobić) ?
z góry dzięki za odpowiedzi