Co do wcześniejszej dyskusji, to już udało mi się potwierdzić, że rozkład strażników powinienem otrzymać po wzięciu zlecenia od Handlarza, więc tutaj coś się skopało. A wyprawa w Agropromie poszła lekką ręką - 1 podejście, 4 trupy, bez wszczęcia alarmu.
U Barmana zauważyłem, że naboje (?) strzałkowe do strzelby chodzą po 100 rubli, to taniej niż wszystkie pozostałe wersje, a ta przecież jest lepsza od kulowej jeśli chodzi o zasięg i przebicie pancerza. Ale to pierdołki, o których lubię wspomnieć.
damiano175 napisał(a):1 No ładnie myślałem że to mod do wszystkich możliwych systemów obsługujących grę (...)
To nie działa w ten sposób. Po prostu mod znacząco zwiększa wymagania sprzętowe w stosunku do oryginalnej wersji Cienia Czarnobyla. Z powodu tych wymagań skupiano się na systemach 64-bitowych, bo jak wspomniał kolega, 32-bitowe nie obsługują powyżej 3.25GB RAMu. Takie czasy były, że takich sprzętów na użytek cywilny nie było, później weszły nowsze systemy i na nie powinno się przerzucić, jeśli chce się mieć sprzęt "teraźniejszej" generacji. Co do polecanej ci wersji sytemu - osobiście sam bym ci ją polecił.