Kolejna sprawa. Czy Koty z wioski się zrespawnują(lub przyjdą nowi na ich miejsce)? Bo nasłałem na wioskę trochę wojska i wszyscy zginęli ^^ A tak trochę pusto tam jest
Kolejna sprawa. Skąd do licha zombie w Kordonie?!
Poszedłem sobie elegancko oblookać skrytkę na fabryce. Zszedłem i słyszę jakiś głos... Rozglądam się.. wokoło - nic. Zaglądam "przez próg" do środka a tam dwa zombiaki!
nawet nie wiecie jak się wystraszyłem, zwłaszcza, że to już była 20 godzina
Albo coś jeszcze (dla mnie) dziwniejszego.. Śpię sobie przy ognisku w wiosce kotów. Nagle budzę się i mam czerwony obraz, wszystko się trzęsie, słyszę alarm, koty wyciągają broń itd. Z tego co wcześniej wyczytałem z PDA to tak się zaczyna emisja, no to hyc do piwnicy!
Po chwili patrze a razem ze mną w tej piwnicy jest chyba z 6-7 osób
Po paru minutach ustało. Była noc. Nagle usłyszałem strzały, to się wystraszyłem i uciekłem.. Na strych pobliskiego budynku
Po masakrze kotów posprzątałem teren z żołnierzy. I co zobaczyłem? Martwą pijawkę i trochę martwych zmutowanych zwierząt O_o Potem idę sprzedać stuff do Sida i co słyszę? zawodzenie.. taak.. Zawodzenie zombiaków
Zaraz za bunkrem Sida beztrosko ładziły sobie dwa zombiaki! O_o
Czy to wg. was nie jest dziwne? ;x Pierwszy raz grałem w OL więc się nieźle wystraszyłem