przez M3Fis70 w 05 Lut 2012, 23:10
Na wielki procesor. Coś musiałeś spier*olić tak konkretnie robiąc moda (chyba że specjalnie).
Artefakty: to jakieś jaja. Mam na sobie 3 kamienne kwiaty +60% w sumie i biegnę na weteranie w kombinezonie najemnika między 6 wojskowych i mam takie "UBYTKI" w hp że każdego dałem radę nożem. Błagam cię człowieku.
Albo skrętak... +70% do zadrapań... stanąłem przed dzikiem, bił mnie (w tym czasie włączyłem TV i mój ulubiony kanał, jak wróciłem to tylko "." po apteczkę i gram dalej). Błagam cie powiedz że pier**lnełeś się dając 70 zamiast 7 itd.
Bandaże: Ich spawn w trupach na lajcie możesz zmniejszyć o 1/2 czy 2/3 gdyż wyszedłem z kordonu i załatwiłem tych bandytów na cmentarzysku to wyszedłem mając ponad 40, tego mam więcej jak kul.
Błagam fix this shit
@Junk nie zrozum mnie źle, gra mi się świetnie bardzo świetnie, jednak za łatwo.
PS. Shadow of Chernobyl\gamedata\config\weapons tutaj w notatniku mam znaleźć slot i zmienić tak?
Bo powiem szczerze że umiejscowienie broni w okienkach wygląda hmm nielogicznie.
EDIT: I Jeden bug:
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne
zaszyfrowane inforamcje