Wiewiórka69 napisał(a):Dla mnie to głupie, dziwne, bezsensu i beznadziejne... kobieta w ogóle nie pasuje do zony...
Po pierwsze nie dała by sobie rady w zonie.. nie przetrwała by, jest inaczej zbudowana niż mężczyzna, nie mogła by nosić ciężki plecak i czołgać się w błocie pod ostrzałem np. wojskowych...
Po drugie była by łatwym celem... bandyci gdyby ją złapali to by zgwałcili i zabili..
taka prawda-- kobieta do zony absolutnie nie pasuję....
Chyba w życiu nie poznałeś zbyt wielu kobiet że tak twierdzisz
Fakt, klimat zony by się diametralnie zmienił gdyby w zonie pojawiły się kobiety... Ale nie wierzę, że w zonie nie pojawiłaby się chociaż jedna. Że kobiety są inaczej zbudowane, mniej by uniosły i są mniej wytrzymałe... buahahaha XD większość - tak, ale nie generalizuj, bo są babki, które by sobie radziły w zonie lepiej od nie jednego faceta. To naprawdę zależy od charakteru, a znam kilka takich, które spokojnie mogłyby nawet rządzić jakąś frakcją. Zresztą tak samo jak faceci. Byle frajerek w żelu na włosach do zony się nie wybiera, tak samo delikatniejsze kobiety też nie. Ale i tak stawiam artefakty przeciwko orzechom, że kobiety byłyby w zonie conajmniej w stosunku 1:10, a kobiety które już by się tam wybrały byłyby na tyle twarde, że nagle dziwnym trafem wzrosłąby ilość kastratów wśród co bardziej namolnych bandytów;)
Chciałem się też odnieść do którejś tam wypowiedzi wyżej, że wolałby kolejne pukawki i mutanty, a kobiet nie chce. Kwestia gustu, ale mało to jest modów dodających te rzeczy? poszperaj w necie to znajdziesz tyle tego, że Ci zajmie dobrych kilka miechów wypróbowanie skuteczności kolejnych gnatów. O ile takich modów nie jest nawet za dużo, to na pewno nie brakuje. A kobiety byłyby czymś nowym.
A co do samego modu, jeden skin to nie za wiele, ale może ktoś posiadający odpowiednie umiejętności spróbowałby coś takiego zrobić? Społeczność moderów wcale nie jest taka mała, a po co robić coś, co jest już w XXX* innych modów? Po co XXX* rodzaj spluwy, skoro tak naprawdę i tak korzystasz z 3-4 ulubionych, prawdopodobnie jeszcze z podstawki? Panowie (i panie!), może zamiast XXX* wersji kałasza, zróbcie ze 3-4 kolejne skiny kobiet?;)
A czemu tak o to walczę? Co ja poradzę, że jakoś lubię towarzystwo kobiet i zawsze mi jest ich mało?:P
*za XXX podstaw dowolną liczbę, prawdopodobnie i tak będzie mniejsza niż w rzeczywistości