[Dziewczyna-Stalker]

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [Dziewczyna-Stalker]

Postprzez djcycu w 05 Lut 2010, 15:50

Baba w Zonie? Da się :D Ale ja nie mogę zdzierżyć tego że powstają mody z babami... Zamiast fajny pancerz, broń wstawić to ci cycki dolepiają i bam do gry! Toć się syf z tej gry zrobi... Same mutki jak były dodawane to GSC w Zewie w końcu je wskrzesiło... Dla mnie nie był to udany pomysł... A teraz wyobraźcie sobie jak stworzą następnego Stalkera i nawalą do niego bab... Wrzucajcie wrzucajcie, płakać jeszcze będziecie :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Reklamy Google

Postprzez Kuroi w 05 Lut 2010, 19:16

Jak dadzą oficjalnie Kobiety do Zony to pojawią się mody przez które będą one chodzić w samych bikini... Tak było już w wielu grach w których pojawiały sie kobiety :D Tak więc kobieta nie nadaje się do zony, jedynie na żonę :D
Awatar użytkownika
Kuroi
Stalker

Dołączenie: 12 Gru 2009, 19:40
Ostatnio był: 12 Kwi 2013, 17:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 10

Postprzez dorian w 05 Lut 2010, 20:15

Kowek :
I fajnie się dowiedzieć, co większość facetów chciałaby zrobić w grze z taką kobitką. "Wydymać", kula w łeb i nara. :P

Niee, ja bym se ją zachował na potem. :E
A tu zgadzam się z tajfunem:
Zona jest jak więzienie, a Stalkerzy jak więźniowie. Gdyby w obu tych systemach umieścić kobietę, stało by się to samo. Co - to już każdy wie..Zona to typowo męskie miejsce, kobiety tam zwyczajnie nie pasują. Ale to tylko moje zdanie,

Moje też. :D

Poza tym kobiety są słabsze fizycznie i psychicznie

Jacyś naukowcy dużo wcześniej odkryli, że podobno właśnie nie. Fizycznie to na pewno, ale psychicznie ponoć są jednak lepsze. Chyba, że tymi naukowcami też baby były. :wink:
P.S. W końcu to Ripley Obcego rozwaliła..
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 23 Sie 2024, 17:38
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 246

Postprzez Wiewiórka69 w 05 Lut 2010, 21:37

Dla mnie to głupie, dziwne, bezsensu i beznadziejne... kobieta w ogóle nie pasuje do zony...
Po pierwsze nie dała by sobie rady w zonie.. nie przetrwała by, jest inaczej zbudowana niż mężczyzna, nie mogła by nosić ciężki plecak i czołgać się w błocie pod ostrzałem np. wojskowych...
Po drugie była by łatwym celem... bandyci gdyby ją złapali to by zgwałcili i zabili..

taka prawda-- kobieta do zony absolutnie nie pasuję....

Wiewiórka69
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Sty 2010, 16:58
Ostatnio był: 19 Lip 2011, 21:39
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 1

Postprzez lukass w 05 Lut 2010, 21:52

Abstrahując od waszych fantazji, czy ktokolwiek to instalował i czy znalazł tą niewiastę.
Ja zainstalowałem go(ją) na 1.0004 i doszedlem do wniosku, że muszę być gejem, bo żadna kobitka nie rzuciła mi się w oczy w zonie :wink: (czyt. nie znalazlem jej)!
Mam pirata!
Awatar użytkownika
lukass
Ekspert

Dołączenie: 25 Paź 2009, 13:18
Ostatnio był: 07 Sie 2010, 12:16
Ulubiona broń: --
Kozaki: 45

Postprzez Tawarish Kozłow w 07 Lut 2010, 12:14

Wszystko ładnie ale :)
Jest to po prostu rebeliantka z HL2 w stalkerze(z reskinowana)
Może to reklama Zaworu?

Uwagi moderatora:

Koniec rozmówek nie do końca na temat. - xKoweKx
Chce OICW w wersji ASG AEG!

Jeśli też chesz taką replike wklej to do podpisu a może nasze modły zostaną wysłuchane!
Tawarish Kozłow
Stalker

Dołączenie: 28 Paź 2009, 15:05
Ostatnio był: 30 Kwi 2012, 16:51
Miejscowość: Prypiat
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 4

Postprzez stalker51 w 07 Lut 2010, 17:36

eee ten model kobiety chyba jest po prostu wyciągnięty z soljanki i dorobili do niego questa ot cały mod.

Uwagi moderatora:

Ostrzegałem wyżej... nie będę usuwał kolejnego posta nie na temat.
I like me beat fast and my bas get low.

Airsoft ForEv'a <3
Awatar użytkownika
stalker51
Stalker

Dołączenie: 31 Lip 2009, 13:30
Ostatnio był: 27 Sty 2014, 17:25
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 6

Postprzez Alvarin w 10 Lip 2010, 22:33

Wiewiórka69 napisał(a):Dla mnie to głupie, dziwne, bezsensu i beznadziejne... kobieta w ogóle nie pasuje do zony...
Po pierwsze nie dała by sobie rady w zonie.. nie przetrwała by, jest inaczej zbudowana niż mężczyzna, nie mogła by nosić ciężki plecak i czołgać się w błocie pod ostrzałem np. wojskowych...
Po drugie była by łatwym celem... bandyci gdyby ją złapali to by zgwałcili i zabili..

taka prawda-- kobieta do zony absolutnie nie pasuję....

Chyba w życiu nie poznałeś zbyt wielu kobiet że tak twierdzisz :P Fakt, klimat zony by się diametralnie zmienił gdyby w zonie pojawiły się kobiety... Ale nie wierzę, że w zonie nie pojawiłaby się chociaż jedna. Że kobiety są inaczej zbudowane, mniej by uniosły i są mniej wytrzymałe... buahahaha XD większość - tak, ale nie generalizuj, bo są babki, które by sobie radziły w zonie lepiej od nie jednego faceta. To naprawdę zależy od charakteru, a znam kilka takich, które spokojnie mogłyby nawet rządzić jakąś frakcją. Zresztą tak samo jak faceci. Byle frajerek w żelu na włosach do zony się nie wybiera, tak samo delikatniejsze kobiety też nie. Ale i tak stawiam artefakty przeciwko orzechom, że kobiety byłyby w zonie conajmniej w stosunku 1:10, a kobiety które już by się tam wybrały byłyby na tyle twarde, że nagle dziwnym trafem wzrosłąby ilość kastratów wśród co bardziej namolnych bandytów;)

Chciałem się też odnieść do którejś tam wypowiedzi wyżej, że wolałby kolejne pukawki i mutanty, a kobiet nie chce. Kwestia gustu, ale mało to jest modów dodających te rzeczy? poszperaj w necie to znajdziesz tyle tego, że Ci zajmie dobrych kilka miechów wypróbowanie skuteczności kolejnych gnatów. O ile takich modów nie jest nawet za dużo, to na pewno nie brakuje. A kobiety byłyby czymś nowym.

A co do samego modu, jeden skin to nie za wiele, ale może ktoś posiadający odpowiednie umiejętności spróbowałby coś takiego zrobić? Społeczność moderów wcale nie jest taka mała, a po co robić coś, co jest już w XXX* innych modów? Po co XXX* rodzaj spluwy, skoro tak naprawdę i tak korzystasz z 3-4 ulubionych, prawdopodobnie jeszcze z podstawki? Panowie (i panie!), może zamiast XXX* wersji kałasza, zróbcie ze 3-4 kolejne skiny kobiet?;)

A czemu tak o to walczę? Co ja poradzę, że jakoś lubię towarzystwo kobiet i zawsze mi jest ich mało?:P

*za XXX podstaw dowolną liczbę, prawdopodobnie i tak będzie mniejsza niż w rzeczywistości

Alvarin
Wygnany z Zony

Dołączenie: 24 Kwi 2009, 21:00
Ostatnio był: 20 Mar 2012, 12:14
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: IL 86
Kozaki: 12

Postprzez Realkriss w 11 Lut 2011, 13:09

Który tam się cieszył, że na forum nie ma kobiet, bo by wymyślały od szowinistów? Hę?
Ja jestem nie mam zamiaru wymyślać, sama nie lubię kobiet w grach. A już najbardziej znieść nie mogę tej koszmarnej Alyx Vance w Half Life 2, która chodzi za Gordonem i ciągle jęczy "Oł Gordon", "Oł maj gat Gordon luk ałt!!".
Nie wyobrażam sobie Zony jak zepsutego świata Pustkowiach w Fallout, gdzie dziwki i bandytki w kusych pancerzykach są na porządku dziennym. Tam to gra, ale w Zonie? Raczej nie. Zona to świat dla facetów i jeśli traktujemy ten świat poważnie, to nie ma broni, która by nawet najbrzydszą babę obroniła przed wygłodzonym chłopstwem.
No way.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive impulse_101.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 26 Wrz 2024, 11:46
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 881

Postprzez utak3r w 12 Lut 2011, 01:55

Błąd logiczny: gdyby w Zonie były kobiety, faceci nie byliby wcale aż tak bardzo wygłodniali :P
Image
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 31 Lip 2023, 16:01
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Postprzez Realkriss w 12 Lut 2011, 10:36

Czyli zakładasz, że byłaby równowaga w liczebności płci na tyle, że pomijając gejów, wszyscy panowie by chodzili zaspokojeni? Zona wyglądałaby jak miasteczko, gdzie pary całują się na ławkach? To jest nielogiczne.
Chyba oczywiste jest, że do tego rodzaju strefy kobiety przybywałyby nielicznie i tylko największe hard-kory. To nie apokalipsa, jak w innych grach, gdzie naturalną rzeczą jest, że są obie płcie. Zakładamy, że Zona jest miejscem wrogim i nieprzyjaznym, ale zawsze miejscem, gdzie ludzie przybywają dobrowolnie.
Ile kobiet by się dobrowolnie tam wybrało?
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 26 Wrz 2024, 11:46
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 881

Postprzez jalkavaki w 12 Lut 2011, 11:43

Trochę by się tam na pewno wybrało. Ale na pewno były by to takie, które w kaszę dmuchać sobie nie dadzą.
No i nie przesadzajmy, że wszyscy stalkerzy to psychopatyczni degeneraci, którzy nie potrafią zapanować nad chucią a widząc kobietę to tylko jedno w głowie. Normalni mężczyźni czuli by raczej potrzebę opieki nad nią, pomocy, co jest instynktowne. Dlatego między innymi izraelska armia wycofała z pierwszej linii kobiety - żołnierzy. Koledzy za dużo ryzykowali dla nich.
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 20 Lip 2022, 06:45
Miejscowość: Stetinum
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 193

PoprzedniaNastępna

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości