Cześć, to znowu ja Marianosi z moimi nietypowymi prpblemami
. Na wstępie chciałbym przeprosić za moją długą nieobecność na forum spowodowaną usterkami, a w końcu wymianą komputera. No ale nie będę owijał w bawełnę ponieważ braknie mi w tej chwili czasu. A więc tak mój problem polega na tym, że gdy gram na modyfikacji '' Oblivion Lost '', która gwarantuje po przejściu gry dołączenie się do każdej frankcji ( Duty, Freedom, Komandosi, Bandyci itp).
No więc tak przeszedłem grę na 1 z prawdziwych zakończeń, Wtedy gdy dołączamy się do s-counciuss, czy jakoś tak ;p
no i po filmiku gra się wyłącza.... Więc wczytałem grę wybrałem zakończenie w którym nie dołączałem się do tego projektu wtedy wywala mnie do teleportów a ja wracam się do Bazy Freedom, i u ich kupca chce się dołączyć do bodajże komandosów ( W readme czytałem, że on przyłącza do jakieś frankcji ;p ) ale takowej opcji nie ma, chciałbym jeszcze dodać, że jestem już z freedom i czy może to zawadza w dołączeniu się do innych a jeśli tak czy można jakoś tą przynależność skasować. Więc chcę się spytać czy po końcowym filmiku który kończy gre i wywala mnie do menu mam poprostu zacząć nową grę i wszystkie bajery tego moda są odblokowane, czy mam poprostu skasować moją przynależność do freedom ( jeżeli tak idzie ) i wsztkie opcje dołączenie do innych frankcji się spowrotem pojawią ?. Dziękuję za wszelką pomoc ;D.