[SZUKAM]Amunicja na pasie

Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).

Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.

Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.

Re: [SZUKAM]Amunicja na pasie

Postprzez nelson82 w 04 Kwi 2012, 19:23

Mod o którym pisałem w ostatnich postach jest dla wersji 1.0004. Jezeli chcesz go połączyć z jakąś większą modyfikacją to pewnie trzeba będzie edytować kilka skryptów i oczywiście pliki konfiguracyjne broni, a także amunicji.
Nawiązując do skryptów - w skład większości dużych modów wchodzą skrypty:
_g.script
bind_stalker.script
xr_motivator.script
i z tymi pewnie zejdzie trochę czasu. Z pozostałymi nie powinno być problemów.
Jest jeszcze kwestia stabilności samego moda jako oddzielnej modyfikacji. Moje wstępne obserwacje pokazały, że jest OK, ale kto wie.
-----------------------------------------------------
P.S. Zauważyłem, że gryzie się z modem ABC Sleep, a to przez to, że ten ostatni potrzebuje lornetki :?: aby działał. Nie wiem, może da się to jakoś obejść, ale chyba najlepiej wybrać inny mod na spanie, np. ten.
łatwiej już nie będzie

Za ten post nelson82 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Gizbarus.
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości