1. Przeszukiwanie ciał a samotnicy - czyli to co smoq mówi, że usprawni
2. GRANATY!!! AI rzuca je za często, za dokładnie i daleko. Sytuacja z gry. Gram Czystym Niebem, idę do Agopromu i chcę odbić posterunek z rąk Powinności. Na dzień dobry obrzuciłem ich granatami( tu kolejny problem - są bezużyteczne, ponieważ rzucony granat w niczym nie zaniepokojony posterunek powinien zabić conajmniej jednego a tymczasem wszyscy uciekają gdzie popadnie ). Czekam na ruch, a tutaj dostaję - uwaga - 7 (słownie SIEDEM) granatów rzucanych z różnych pozycji i prosto pod moje nogi!!! Nie miałem szans tego przeżyć. Więc proponuję poprawić system granatów dla AI.
3. Czasami jak posterunek woła oddział to robi to cały czas, bo chce ściągnąć wszystkie dostępne składy w konkretny punkt a jak nie ma wolnych składów to ciągle spamuje o pomoc i są spowolnienia gry z tego powodu.
4. Ulepszenia Mosina i Sako( przynajmniej ) - dobrze by było, aby w przypadku tych broni było więcej dostępnych ulepszeń, niż te chyba 6 lub 8 .
5. Mechanik Samotników - dobrze by było, aby on ulepszał WSZYSTKO, za cenę podwyższonych kosztów ulepszeń, zmniejszanych wraz z doświadczeniem i stosunkami z Samotnikami( o ile to możliwe )
smoq2 napisał(a):@ PoloNieMaLipy - Masz cracka? Jak tak to bandyci będą się robili wrodzy w Wysypisku i nic się na to nie poradzi.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... clear sky\gamedata\scripts\tfwweapon_manager.script:161: C stack overflow
stack trace:
smoq2 napisał(a):2. GRANATY!!! AI rzuca je za często, za dokładnie i daleko. Sytuacja z gry. Gram Czystym Niebem, idę do Agopromu i chcę odbić posterunek z rąk Powinności. Na dzień dobry obrzuciłem ich granatami( tu kolejny problem - są bezużyteczne, ponieważ rzucony granat w niczym nie zaniepokojony posterunek powinien zabić conajmniej jednego a tymczasem wszyscy uciekają gdzie popadnie ). Czekam na ruch, a tutaj dostaję - uwaga - 7 (słownie SIEDEM) granatów rzucanych z różnych pozycji i prosto pod moje nogi!!! Nie miałem szans tego przeżyć. Więc proponuję poprawić system granatów dla AI.
Niestety nie da się tego zmodyfikować z poziomu skryptów. Uwierz mi, nie jesteś pierwszy co na to narzeka, ale poza ograniczeniem dostępu stalkerom do granatów, to nie za wiele można zrobić.3. Czasami jak posterunek woła oddział to robi to cały czas, bo chce ściągnąć wszystkie dostępne składy w konkretny punkt a jak nie ma wolnych składów to ciągle spamuje o pomoc i są spowolnienia gry z tego powodu.
Każdy oddział woła o pomoc tylko i wyłącznie raz na atak. Gry to raczej nie spowalnia, bo jest to jednorazowa funkcja, która nie wymaga odświeżania. Ale chętnie wysłucham co proponujesz.
[error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość