Sov_Maiar napisał(a):Jak zdobyć główną bazę czystego nieba? Trzeba po prostu dać swoich ludzi do osady rybackiej i następuje przemianka w bazie czystego nieba, tak jak w innych?
Gdy zostanie tylko moja frakcja, i ją wykoszę też do 0 to przestaną się też spawnic?
Po co jest aż tyle "niebieskich" samotników? Mają jakąś funkcję czy nie? Jeden do sprzętu, drugi od PDA, a trzeci?
I niestety mod strasznie ścina, ale tylko w "ludnych" lokacjach. Widać że te spawny są poustawianie, bo to takie średnie jest, nieważne czy mam ultra-low czy dość wysokie ustawienia, te ścinki mam cały calutki czas poprzez zgaduję, doczytywanie NPC'ów.
Przejscie między Agropromem a Bagnami... nie działa. Niewidzialna ściana. Od strony Agropromu.
smoq2 napisał(a):W nowej wersji dojdą:
- Patrole Naukowców
- Patrole Wojskowych Stalkerów
- Misja Eskorty
- Powolne leczenie apteczek
- Możliwość podleczenia się u medyków własnej frakcji (buff na zdrowie)
- Zmniejszenie przyśpieszenia czasu do 1:1 albo 1:2.
- (Tutaj jeszcze nie jestem pewien) Przyśpieszenie symulacji Alife przy spaniu/czekaniu/podróżowaniu między mapami
- Baza Oporu na Stacji Pojazdów
Żadnych niespodzianek nie ma, bo nie ma sensu testowania czegoś, o czym się nie wie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości