Jak już tak dokładnie, to: z tych w TFW dobre są te dodane (Bizon, Sako, PSG-1 chyba też, chociaż jak na prawie 8-kilogramowy karabin animacja przeładowania taka sama jak w MP5 wygląda nieco dziwnie), radzieckie mają obrócone, NATO-wskie w sumie też (chociaż, zdaje się, F2000 i G36 są poprawnie zrobione, nie wiem tylko, na ile animacje są poprawne). Strzelby źle zrobione (wyrzut łusek po złej stronie), chociaż Benelli chyba jest w porządku (za długo nie grałem w TFW - nie pamiętam pomimo, iż grałem tylko z M4). Oba TOZ-y - błędna animacja przeładowania, ale to nieważne (w SRP jest schemat zachowany - inna sprawa, że animacje kingfriday'a są po prostu skaszanione). Pistolety niedokładne (Makarow i PB 6P9 nie mają wyprofilowanych chwytów po prawej stronie broni, przy domyślnym ustawieniu celowania w CN tego nie widać, w Zewie GSC się zapomniało i zostawiło stary model i system celowania przez mechaniczne przyrządy, chociaż przy domyślnym zoomie chyba też tego nie widać) albo niepoprawne (Browning, Colt - znowu łuski). Dobrze, że nóż nie jest w lewej ręce.
A tak swoją drogą to wiedzieliście, że w Cieniu Czarnobyla Groza wyrzuca łuski na prawą stronę? I to pomimo zamka po lewej i tego, że nigdy nie miała poprawnego modelu (
Groza z builda 1098). To dopiero jaja.
EDIT:
@down
Za bardzo przekombinowana animacja krótkiego AKS-a, a przy długim to zdaje mi się, że przy zmienionym FOV (ja ustawiam zwykle na 75 FOV Switcherem) magazynek nie będzie znikał z ekranu. Zresztą i tak wygląda za szybko.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!