Ależ się obruszył, normalnie... "Nie widzisz?!" prawie jakby ktoś mi mówił, o nadchodzącym końcu świata
Podejrzewam, że to grono liczy trochę więcej, to po pierwsze.
A pszepraszam, czego oczekujesz po zakończeniu wojen frakcji? Parady z fanfarami, oraz flag z twarzami głównego bohatera? Tak jak smoq powiedział: na jego liście priorytetów sa na razie inne rzeczy niźli fabuła, o ile jeszcze wróci mu chęć do pracy...
A ja sądze, że odnowienie dwóch (dużych) mapek, dodanie nowej-starej, dość nietypowej frakcji do ktróej gracz będzie mógł dołączyć, zorganizowanie questów m.in. obrony nowych lokacji, zajęło by prawie równie wiele zasobów gry co te dwie wyżej wymienione modyfikacje.
Nie widzisz, że w tej chwili mod jest taki trochę kulawy.. kończy się w sumie w złym momencie. Zdobywasz wszystko i?? i możesz wyłączyć grę.
Nie widzisz, że mod nadal będzie lekko kulawy? Skończy się w momencie, gdy jako nowa frakcja/ stara frakcja którą graliśmy do pewnego momentu w grze podbijemy przeciwnika. I to tyle? Gdzie tu fajerwerki? Zdobywasz wszystko grając po prostu przeciw innym przeciwnikom w egzoszkieletach i ?? Możesz wyłączyć grę. I nie wiem jak ty, ja czasem mam zamiar ją wyłączać