FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 180
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: .... - clear sky\gamedata\scripts\corpse_monitor.script:613: attempt to call method 'section_name' (a nil value)
stack trace:
FATAL ERROR
[error]Arguments : LUA error: ... clear sky\gamedata\scripts\defend_task_check.script:116: attempt to index global 'loc_squad' (a nil value)[/center]
damagecrewtnt napisał(a):Cześć!
Mam problem z zabicie kilku stalkerów różnych frakcji... Szedlem do Doliny Mroku z Wysypiska i był tam przy samym przejsciu oddział Bandytów. Ściągnąłem ich z daleka i gdy podszedłem do nich leżał między nimi Samotnik, którego musiałem zastrzelić w zamieszaniu... Olałem to i poszedłem zająć się bazą Bandytów. Teraz wszyscy samotnicy są moimi wrogami. Nie jest to dla mnie problemem (sam jestem samotnikiem) bo i tak ich nie lubię ale nie da się niektórych zabić Więc gra robi się bez sensu teraz. Nie mogę nigdzie iść bo chodzą w grupach i zawsze 2 czy 3 są nie do zabicia... Co robić?
sahar napisał(a):wstawiam loga
- Kod: Zaznacz wszystko
FATAL ERROR
[error]Arguments : LUA error: ... clear sky\gamedata\scripts\defend_task_check.script:116: attempt to index global 'loc_squad' (a nil value)[/center]
FATAL ERROR
[error]Arguments : LUA error: ... clear sky\gamedata\scripts\tfwweapon_manager.script:212: C stack overflow
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości