przez Pangia w 07 Lut 2014, 22:43
Pierwsza myśl: „O, Lost Alpha do Czystego Nieba!” Ale po przejrzeniu naprędce screenów i obejrzeniu tego dość starego gameplaya… Hmhmhmhmhm… Interesujące, ale nie za bardzo wiem, co o tym myśleć. Ani na screenach, ani na tym gameplayu nie widać czegoś wyjątkowo przykuwającego uwagę, nie różni się to jakoś specjalnie od podstawki. Poza tym to doznałem małego déjà vu, bo ten AK miał identyczne dźwięki, co Abakan ze Spowiednika Zony Junxa
Poza tym to na jednym ze screenów widać, że Saiga czy co to ma tą starą ikonkę amunicji śrutowej, ale już AK z gameplaya ma chyba którąś z tych nowych (to chyba było jakieś 7.62, bo praktycznie każdy większy mod ma te same ikonki od ammo). Ogółem no to zobaczymy, co im z tego się uda zrobić. Na pewno z chęcią to pobiorę, gdy już zakończą prace nad modem (gdzieś w komentarzach na ModDB było, że już testują moda, więc można chyba pytać „kiedy wyjdzie”, nie „czy wyjdzie”).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!