Chode napisał(a): So if E3 is the start of the campaign, does that place release as around November this year?Don Reba napisał(a):(...) it is a real possibility, but not 100%.

Omi napisał(a):Skromnie ... Ja sie nie szykuje na papke E3 i ponowne "bla bla bla to jest wysmienite bla bla .. to jest fajne ... popatrzcie na te lobrozki .. bla bla " Panowie .. PUDELKO Z GIERKA w to uwierze..
Za duzo juz bylo filmikow i podobnych belkotow..
Teraz szykuje sie tylko na namacalny produkt a nie szum informacyjny ktory nic na dobra sprawe nie przyniesie.

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Chode napisał(a): So if E3 is the start of the campaign, does that place release as around November this year?Don Reba napisał(a):(...) it is a real possibility, but not 100%.
No, no, no...Cos czuje, ze moze byc ciekawei.Prawdopodobny listopadNie uwierze, dopóki nie zobacze...A najbardziej mnie rozbawilo to 'THIS YEAR'...Teraz musza zadawac dokladne pytania, bo sie by okazalo, ze to November 2008

ThaiWarrior napisał(a):mam przeogromna nadzieje uslyszenia konkretnej daty wydania gry oraz porcji screenow

deskath napisał(a):Podadza Ci konkretna date premiery, a pózniej stwierdza ze to niemozliwe i ja przeloza... :/

Touchdown napisał(a):Jesli [JESLI] rozpoczna kampanie, to watpie. Chodzi o kase, a wywalenie jej na kampanie, która nie zakonczy sie premiera jest bezsensu.

m3t3r' napisał(a):CDA swieta 2006. STALKER: SHADOW OF CHERNOBYL
25 zl !!!
hehe, taki joke
nie kupilbym stalkera w czasopismie. Choc nie wiem...
Poswiecilbym ta kase na czasopismo, ale i tak kupilbym sklepowa ®.

GSC Game World napisał(a):GSC Game World a leading East-European computer game developer and publisher announces its titles to be presented at the upcoming E3 trade show in Los Angeles. Two titles, currently under development at GSC are to be on display during the expo on May 10-12:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl and Heroes of Annihilated Empires.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość