Problem w podziemiach Agropromu.

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem w podziemiach Agropromu.

Postprzez zazlov w 16 Mar 2010, 21:51

Siemka, mam mały problem z misją zabicia mutanta w podziemiach Agropromu przy takich dużych zbiornikach. Czy jest jakiś dobry sposób na zabicie go bez tracenia dużej ilości HP a szczególnie bez otrzymywania zbyt dużego krwawienia ? No bo HP można potem zregenerować poprostu śpiąc kilka godzin ale z krwawieniem nie jest już tak łatwo ponieważ nie mam już żadnych bandaży x/ W poradniku przejścia tego miejsca przeczytałem, że najlepiej wskoczyć do jednego z tych zbiorników i pod mostkiem czekać aż mutatnt podejdzie i wtedy do niego strzelać lecz problem w tym że ilekroć wchodze do jakiegoś zbiornika to wyskakuje komunikat o promieniowaniu psioniczym i HP znika w sekunde. A może wogóle jest jakiś trick na 'dodanie' sobie kilku lub kilkunastu bandaży do ekwipunku ? Bardzo proszę Was o pomoc.
Awatar użytkownika
zazlov
Kot

Dołączenie: 01 Sty 2010, 18:35
Ostatnio był: 17 Mar 2010, 15:13
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem w podziemiach Agropromu.

Postprzez Wheeljack w 16 Mar 2010, 22:23

Ten dziad pradziad kontroler nie zadaje fizycznych obrażeń tylko na umyśle ci postać pod upada. :wink:
Najlepiej do niego podbiegnij i w łeb ładuj ołów albo z noża bij.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: Wczoraj, 21:56
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 726

Postprzez Pyr0 w 16 Mar 2010, 22:23

Na jakim poziomie trudności grasz? Może po prostu masz za wysoki? Po drugie ja nigdy nie korzystałem z tego tricku. Nawet o nim nie słyszałem :P . Więc najlepiej jak masz mało wszystkiego to wróć może do save'a przed wejściem do podziemi i weź sobie dużo :+: i bandaży . Ja robiłem tak: wszystko oprócz zepsutej strzelby i dużej ilości medykamentów zostawiałem w bazie stalker'ów i gdy już zabiłem snorki to gdy dostałem SPAS'A 12 wyrzucałem ją i z samą strzelbą ganiałem po podziemiach. Aha i miałem także pistolet i trochę ammo do niego :wink: . W ten sposób całkiem nieźle mi poszło i jeszcze trochę :+: zostało . A pierwszego bandytę w podziemiach zabijałem z pistoletu a resztę z broni tego bandyty :P .
Mam nadzieję że mój sposób się sprawdzi ( o ile się go wykorzysta :wink: ) .

pzdr4all

PS: :arrowu: zawsze tak mówię xD .
"We believe in power of music to change lives" - Tim Mcllrath
Image
Windows 7 Home Premium 64bit
Intel Core i5 760/ 2.80 Ghz
Gigabyte Radeon HD5770 1024MB
Goodram 2x2GB
Awatar użytkownika
Pyr0
Stalker

Dołączenie: 29 Kwi 2009, 14:48
Ostatnio był: 25 Gru 2016, 16:07
Miejscowość: Piekary Śląskie
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 10

Postprzez djcycu w 17 Mar 2010, 00:47

Wróć jak radzi kolega powyżej i się dobrze zaopatrz :) Ten moment w grze jest prosty... Wystarczy sobie dać radę z tymi snorkami w podziemiach na samym początku bo to upierdliwe na całego... Ale masz anomalie/ogień w rurach więc sobie poradzisz :D Potem to już banał i tyle.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości