czy w CS jest możliwość przyłączenia się do bandytów?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

czy w CS jest możliwość przyłączenia się do bandytów?

Postprzez Zandewicz w 11 Sty 2010, 16:11

Jak w temacie czy w CS jest możliwość przyłączenia się do bandytów bo widziałem filmik jak 1 gościu biegał po ich bazie a jak w oryginale nie ma możliwości to czy jest taki mod który na to pozwala obojętne do której części
"Jeśli człowiek pracuje, zawsze pracuje na kogoś, a wtedy nie jest człowiekiem tylko niewolnikiem, a ja wszędzie i zawsze chciałem sam, chciałem być sam, żeby mieć wszystkich gdzieś, razem z ich smutkiem i beznadziejnym żalem. " - Piknik na Skraju drogi
Awatar użytkownika
Zandewicz
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2009, 20:47
Ostatnio był: 05 Gru 2010, 18:46
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: czy w CS jest możliwość przyłączenia się do bandytów?

Postprzez von Carstein w 11 Sty 2010, 16:14

Tak, można przyłączyć się w CS do bandytów. Wystarczy do nich nie strzelać jak maniak, wykonać kilka misji od Jogi, a także przejść Jantar. Wówczas jak będziesz wracał na wysypisko to wyskoczy ci komunikat. Do Hangaru, podpisujesz lojalkę.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Re: czy w CS jest możliwość przyłączenia się do bandytów?

Postprzez Zandewicz w 11 Sty 2010, 17:03

Spasiba temat do zamknięcia
"Jeśli człowiek pracuje, zawsze pracuje na kogoś, a wtedy nie jest człowiekiem tylko niewolnikiem, a ja wszędzie i zawsze chciałem sam, chciałem być sam, żeby mieć wszystkich gdzieś, razem z ich smutkiem i beznadziejnym żalem. " - Piknik na Skraju drogi
Awatar użytkownika
Zandewicz
Kot

Dołączenie: 11 Gru 2009, 20:47
Ostatnio był: 05 Gru 2010, 18:46
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 1

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości