Zakończenie

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Zakończenie

Postprzez Kontroler w 24 Gru 2009, 22:01

Mam taki problem, a mianowicie gdy wybrałem te dłuższe zakończenie tzn. poszedłem w te teleporty zamiast zabić Strieloka od razu i gdy dochodzę już do Strieloka, ma połowę życia i za chiny ludowe nie mogę go zabić. Tłukę go z tego działka gallusa, podchodzę do niego blisko, naparzam go z daleka i nim. Jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
Kontroler
Ekspert

Dołączenie: 11 Lis 2009, 21:29
Ostatnio był: 24 Paź 2022, 10:53
Miejscowość: Świebodzin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 131

Reklamy Google

Re: Zakończenie

Postprzez StalkerCiastek w 24 Gru 2009, 22:09

Masz buga. Powiedz na jakiej wersji grasz.
Szybsze zakończenie:
Od razu po odzyskaniu kontroli celujesz przez Gaussa w Striełoka kiedy jeszcze schodzi po drabinie. Naparzasz CAŁY CZAS, bez przerw. Staraj się trafiac w głowe. Przy odrobinie szczęścia i umiejętności skończysz grę w minute.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Re: Zakończenie

Postprzez Kontroler w 24 Gru 2009, 22:25

Tak wiem przeszedłem już szybkie zakończenie, ale chcę przejść teraz to dłuższe i nie mogę : (. Gram na wersji 1.5.10.
Awatar użytkownika
Kontroler
Ekspert

Dołączenie: 11 Lis 2009, 21:29
Ostatnio był: 24 Paź 2022, 10:53
Miejscowość: Świebodzin
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 131

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości