Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Mam pytanie dokładnie takie jak w temacie ... Gdzie w CS można znaleźć/kupić egzoszkielet ? Wiem że po zniszczeniu Powinności dostaniemy egzoszkielet od wolności. Sęk w tym że dołączyłem do powinności i zniszczyłem wolność. Korzystam teraz z Sevy i nie chce nabywać Bułata tylko od razu wskoczyć w egzoszkielet.
Jestem obecnie w czerwonym lesie ... zalałem agroprom już dawno. Póki co nie pojawił mi się nigdzie. Jak nie macie pomysłu skąd go dostać to chyba jest mod na to żeby każdy kupiec miał wszystkie towary na ladzie. Wtedy kupię od dowolnego sprzedawcy. Chociaż wolałbym go znaleźć bez modów. W zwykły sposób.
Panowie, Panowie, nawet u stalekrów w Agropromie można dostać Exoszkielet. Cena wyjściowa 55000 RU. Czasem jest a czasem nie ma. Zależy od szczęścia i wersji. Mi się pojawił po zalaniu podziemi, nie wcześniej. Wydaje mi się, że wystarczy dołączyć do frakcji i zdobyć przewagę by jej handlarz maił dobry sprzęt.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett Ale, z drugiej strony, on to powiedział...