Czy tylko u mnie zdobycie kilku Wintarów już w Kordonie to kwestia połażenia po mapie?
Mianowicie.
Poziom Mistrz, gram powolutku, nie popycham fabuły - zwiedzam.
Kordon - Neutralna Baza - na wejściu stoi kozak z wintarem. Pewnego razu zachodzę do bazy, a tam chyba jakaś jatka była bo 3 Wintarki na glebie na mnie czekały. I jeszcze jak dwa rozładowałem i przeszukałem ciała to mi 32pestki wpadło.
Ide sobie na wschód za tę bazę, jest tam posterunek stalkerów - tuż przed przejściem do agropromu. I co ? Tam to chyba była jakaś kampania. Kolejne 3 wintary, kałachów i TRsów nie zliczysz. Po dwururki to już nawet mi się schylać nie chciało.
Zaraz za pchlim targiem na Wysypisku na zachód jest posterunek powinności. Tam podobna sytuacja, tylko tuż pod nogami jednego z posterunkowych leży nówka SWD. Wziąłem sobie
I tak myślę. Czy tylko u mnie taka hojność zony jest? Ładuje na ostatnim patchu, i mam tak:
Dopiero co wlazłem na wysypisko, a mam już 50 000 rubelków, Wintara, i Chasera skoksowanego na maksa, w 3 schowkach złomu na kolejne 50 000. Pestek używam tylko Ppanc, reszta na handel idzie. U handlarzy jeszcze nic nie ma, bo to zbyt wczesny poziom, więc i kasy na co wydać nie ma. A ja jeszcze jestem przed incydentem z bandytami..
A gdzieś poniżej był temat o wintarze na Wysypisku... a ja w Kordonie 6 uzbierałem.. Jak ja tego stalkera kocham i nienawidzę
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.