Tony złomu

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Tony złomu

Postprzez yarpen w 05 Lis 2009, 10:21

Czy tylko u mnie zdobycie kilku Wintarów już w Kordonie to kwestia połażenia po mapie?

Mianowicie.
Poziom Mistrz, gram powolutku, nie popycham fabuły - zwiedzam.
Kordon - Neutralna Baza - na wejściu stoi kozak z wintarem. Pewnego razu zachodzę do bazy, a tam chyba jakaś jatka była bo 3 Wintarki na glebie na mnie czekały. I jeszcze jak dwa rozładowałem i przeszukałem ciała to mi 32pestki wpadło.
Ide sobie na wschód za tę bazę, jest tam posterunek stalkerów - tuż przed przejściem do agropromu. I co ? Tam to chyba była jakaś kampania. Kolejne 3 wintary, kałachów i TRsów nie zliczysz. Po dwururki to już nawet mi się schylać nie chciało.
Zaraz za pchlim targiem na Wysypisku na zachód jest posterunek powinności. Tam podobna sytuacja, tylko tuż pod nogami jednego z posterunkowych leży nówka SWD. Wziąłem sobie :)

I tak myślę. Czy tylko u mnie taka hojność zony jest? Ładuje na ostatnim patchu, i mam tak:
Dopiero co wlazłem na wysypisko, a mam już 50 000 rubelków, Wintara, i Chasera skoksowanego na maksa, w 3 schowkach złomu na kolejne 50 000. Pestek używam tylko Ppanc, reszta na handel idzie. U handlarzy jeszcze nic nie ma, bo to zbyt wczesny poziom, więc i kasy na co wydać nie ma. A ja jeszcze jestem przed incydentem z bandytami..

A gdzieś poniżej był temat o wintarze na Wysypisku... a ja w Kordonie 6 uzbierałem.. Jak ja tego stalkera kocham i nienawidzę :)
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Reklamy Google

Re: Tony złomu

Postprzez kostyan w 05 Lis 2009, 11:33

Oj prawda, prawda. Jak ja przechodziłem czyste niebo to kompletnie zapomniałem, że istnieją jakieś artefakty :P Handlowałem bronią. Przy przejściu z czerwonego lasu do magazynów znalazłem dwa SVD , przy ataku na wojskowych w bazie (magazyny wojskowe) co najmniej SZEŚĆ ! SVU. Potem tylko latałem do Baru sprzedać nadmiar :P Taka jest ta gra. Czasami wszystko będziesz miał pod nosem, innym razem nawet nie powąchasz ulubionej giwery :wink:

EDIT : Trafna uwaga "mateszew" Oczywiście, że Baru nie ma !

Nadmiar sprzedawalem w Agropromie oczywiście
Widzicie co ta gra robi z człowiekiem? Na nowo zacząłem Soc i już mi się je... wszystko :P
Ostatnio edytowany przez kostyan 05 Lis 2009, 18:46, edytowano w sumie 2 razy
kostyan
Kot

Dołączenie: 07 Paź 2009, 20:01
Ostatnio był: 03 Maj 2014, 18:25
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 1

Postprzez mateszew w 05 Lis 2009, 12:40

a potem do BARU latalem sprzedac nadmiar w czystym niebie jest bar? Oo ja nie zauwazylem baru
i3 3rd
660
8gb
ssd
Awatar użytkownika
mateszew
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2009, 19:54
Ostatnio był: 10 Cze 2017, 16:04
Miejscowość: Kraków
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Postprzez Jethro w 07 Lis 2009, 22:23

Ja tam zarabiałem wybijając wojskowych w Kordonie ;) Dochód z broni w zupełności pokrywał koszty amunicji- i jeszcze sporo zostawało ;) W zasadzie można było tak robić wszędzie. Najpierw złapać jakiś fajny karabin, a później... wybić, sprzedać fanty i poczekać aż placówka znowu się zapełni.
Awatar użytkownika
Jethro
Kot

Dołączenie: 04 Lis 2009, 17:06
Ostatnio był: 15 Mar 2010, 06:35
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Postprzez yarpen w 09 Lis 2009, 10:51

Pacyfikacji bazy juz nawet nie wliczam. Właśnie przeciwnie - ja piszę że nawet nie musisz nikogo wybijać. Wystarczy wejść na złoże złomu, pozostałe po jakichś wcześniejszych walkach i jesteś wyekwipowany po uszy.
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości