Problem z wykonaniem misji w Dziczy

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z wykonaniem misji w Dziczy

Postprzez Blur84 w 05 Paź 2009, 20:24

Mam problem, jeden gostek z baru zlecił mi odnalezienie rodowego karabinu który mu zaginął podczas akcji w dziczy. Na mapie jest zaznaczona dokładna lokalizacja, ale nie mogę nic tam znaleźć. Szukałem w tym małym kiosku, jak i pobliskiej budzie a tam pustka. Na radarze jest dziwne oznaczenie w postaci jakiejś "kreski", oraz pokazuje że jednej z zamkniętych bud są jakieś zwłoki, ale tam nie da się wejść. Czy może ktoś pomóc?
Blur84
Kot

Dołączenie: 05 Paź 2009, 20:03
Ostatnio był: 16 Paź 2009, 16:54
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z wykonaniem misji w Dziczy

Postprzez StalkerCiastek w 05 Paź 2009, 20:54

Też miałem ten problem. Wiesz może gdzie są zwłoki Gordona Freemana? Nie? No dobra. Jest wrak gdzie rozbili się naukowcy. Stoisz na wprost miejsca gdzie chowa się Krugłow (którego eskortujesz). Po lewej masz tunel z ciałem Freemana i świetnym pistoletem. Ale Freeman cię przecież nie interesuje. Więc skaczesz po samochodach i innych śmieciach tak żeby dojśc na koniec tunelu (tzn. przestrzeń ZA Freemanem, trzeba dojśc na koniec tunelu). Trzeba się trochę nagimnastykowac ale się uda. Potem kilka rundek wokół znacznika i masz karabin. Tylko uważaj. Jeśli wierzyc plotkom grasują tam krwiożercze kiszone ogórki oraz wściekłe gumisie.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Re: Problem z wykonaniem misji w Dziczy

Postprzez Blur84 w 06 Paź 2009, 01:51

Dzięki. W sumie przed odczytaniem Twojego postu sam wykombinowałem, iż skoro nie ma go na powierzchni to musi być pod. A co do znalezionej tam broni - ma beznadziejną celność.
Blur84
Kot

Dołączenie: 05 Paź 2009, 20:03
Ostatnio był: 16 Paź 2009, 16:54
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości