jak dołączyć do bandytów?

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

jak dołączyć do bandytów?

Postprzez rafael w 25 Lip 2009, 23:58

witam
jeżeli odpowiedź na to pytanie gdzieś już na forum była, proszę o przesuniecie. szukałem, ale nie znalazłem :(
do rzeczy
bawię się w kolejne przejście CS. liniowo do zdobycia mostu, dalej nie idę, bo z limańska nie da się już wrócić. (och, jak ja czekam na ten free play w CoP)
chce znaleźć wszystkie ulepszenia broni. niestety, nikt już mi nie chce dawać nowych zadań. mam jeden pen którego nikt nie chce kupić (broń krótka) i cztery chyba ulepszenia, których znaleźć nie mogę (dla techników w agropromie). jedynie dla technika czystego nieba wszystko znalazłem.
pomyślałem że może brakujące są przekazywane przez bandytów. ale do bazy bandytów nie wejdę bez przyłączenia się. i tu pytanie
jak dołączyć do bandytów. gram jako stalker. przeniesienie się do powinności nic nie zmieniło. wolność tez zdaje się tłucze się z bandytami. wiec jak ??
z góry dzięki za odpowiedź.
i pozdrawiam
"zawsze znajdzie się stara wódka dla nowych ludzi"
Awatar użytkownika
rafael
Kot

Dołączenie: 04 Lut 2008, 01:02
Ostatnio był: 04 Lut 2012, 20:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 1

Reklamy Google

Re: jak dołączyć do bandytów?

Postprzez Method w 26 Lip 2009, 00:20

No to tak :
Jak już byłeś w jakiejś frakcji to teraz się do bandytów nie dołączysz. A jak zaczniesz nową grę to gdy dojdziesz do wysypiska nie wdawaj się w dyskusję z tymi bandytami na początku (tymi co chcą cię okraśc) uciekaj na boki (ale nie strzelaj !) Wtedy jak dojdziesz do budynku to Cie przyjmą.
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Postprzez rafael w 26 Lip 2009, 10:48

dzięki.
szkoda troche, że to tak, ale nastepnym razem jak zaczne, to zrobie w ten sposób.
a później odłaczyć sie od nich jakoś da? czy też trzeba już do końca wycinać wolność, powinność i samotników?
"zawsze znajdzie się stara wódka dla nowych ludzi"
Awatar użytkownika
rafael
Kot

Dołączenie: 04 Lut 2008, 01:02
Ostatnio był: 04 Lut 2012, 20:30

Postprzez Rayan w 26 Lip 2009, 15:48

PO dojściu do bandytów musisz już zabijać wszystkich z innych frakcji.Niemożna już dojść do innej frakcji.
Awatar użytkownika
Rayan
Kot

Dołączenie: 11 Sty 2009, 18:38
Ostatnio był: 10 Cze 2013, 01:31
Frakcja: Wolność

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości