Jak Zmiażdżyć wroga???

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jak Zmiażdżyć wroga???

Postprzez Stalker2011 w 19 Cze 2009, 23:54

Witam!
Przyłączyłem się do wolności i postanowiłem skopać d***k* powinności, bo mnie chcieli zabijać :mad: . Zacząłem od przejmowania granic, potem zaatakowałem agroprom gdzie te mendy społeczne ciągle przychodziły doszedłem do wniosku, że to nic nie daje bo za 10 min wrogowie przyjdą i muszę atakować z powrotem. Dlatego postanowiłem w pojedynkę zabawić się w terminatora i wystrzelać w pi*** wszystkich z powinności. Rozwaliłem cały agroprom, ale został mi jeden mały posterunek. Zaatakowałem go wrogowie mieli tylko kilka kresek jednostek. Nagle nie wiadomo z jakiego c**** pojawiło im się połowa jednostek i w bazie w agropromie spawło się z 8 oddziałów no szlak mnie chciał trafić 3 h nad tą wojenką siedziałem i na końcu wszystko od nowa :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: . Wyłączyłem grę i wbijam na forum z pytaniem. Czy jest jakaś możliwość ostatecznego rozwalenie wroga(Tak, żeby się gnoje nie spawiły), bo nie będę się bawił z armią tych sk********* za każdym razem gdzie będę przechodzić przez ich teren.
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Awatar użytkownika
Stalker2011
Kot

Dołączenie: 19 Cze 2009, 23:45
Ostatnio był: 11 Lis 2009, 21:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Viper 5 9x18
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Jak Zmiażdrzyć wroga???

Postprzez Michu w 20 Cze 2009, 00:00

Po Pierwsze : Ortografia
Po Drugie : pisz mniej chaotycznie
Po trzecie : staraj się mniej kląć

Niestety nie można zniszczyć wroga do końca, też mnie ten fakt zniechęcił jeszcze bardziej do Clear Sky. Jest bodajże mod "faction commander" który daje taką możliwość, ale tylko o nim słyszałem "przelotnie" i nie jestem w stanie Ci zapewnić. Poczytaj w "Modyfikacje gotowe", tam o nim piszą.

#poprawiona nazwa tematu z "miażdrzyć na miażdżyć"
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Re: Jak Zmiażdżyć wroga???

Postprzez Stalker2011 w 20 Cze 2009, 00:16

Czyli kicha. W takim razie nie ma najmniejszego sensu niszczyć wroga, przyłącze się chyba do stalkerów. W mody bawić się nie zamierzam, bo pierwszy raz przechodzę grę.

PS. Dzięki za szybką odpowiedź.
PPS. Przepraszam, ale byłem zdenerwowany straconymi 3 godzinami.

- Rozumiem, spoko. Rób jak uważasz, a w sumie dobry wybór - Michu
Awatar użytkownika
Stalker2011
Kot

Postprzez von Carstein w 21 Cze 2009, 13:05

Veto kulwa!
Zainstaluj fraction commander. Bez obaw. On ci pomoże. Wystarczy, że stalkerzy wlezą do bazy i tam zostaną - stalkerzy nie zrespawnują się.
Na wszelki wypadek proponuje zainstalować też Random Moda autorstwa mego szanownego przedmówcy, Micha. Nie wiem, czy on coś tam zmienia, ale gdy doinstalowałem FC to nie miałem problemów z frakcjami wroga. Trza tylko przywołać kilka band wojaków i po kłopocie.
Jeżeli chcesz się dowiedzieć więcej na temat FC to wpisz w wyszukiwarkę, poszukaj. Już kilka razy poruszałem ten temat.

Ps. Nie ma sensu grać bez modów. RM nieznacznie poprawia rozrywkę. Czas spędzony na grze bez moda to czas zmarnowany.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez Stalker2011 w 21 Cze 2009, 23:33

Akurat kończę grę jestem w opuszczonym szpitalu i kieruję się w stronę elektrowni atomowej :D (yeah wreszcie poopalam się nad reaktorem ;]) po przejściu na pewno zabiorę się za gierkę jeszcze raz i już planuję wgrać kilka modów, przede wszystkim ten co daje więcej kasy za zadania, udźwig 500 kg itp. no i mod dodający AA pod DX 9 (widziałem je na forum). Ten do frakcji też się przyda więc pewnie go również wgram. Nie chce robić OT, ale boję się, że od modów mi walnie MP i zastanawiam czy najpierw nie lepiej nagrać się w sieci( przejdę grę to pomyślę).

PS. Temat, chyba do zamknięcia, bo raczej już nic nowego w tej sprawie nie da się powiedzieć. Jeszcze raz dzięki za pomoc. :wódka: się Wam należy ;xD
Awatar użytkownika
Stalker2011
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości