Podziemia Agropromu

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Podziemia Agropromu

Postprzez MAchina w 16 Cze 2009, 13:19

Nie mogę wyjść z podziemi Agropromu krętymi schodami po znalezieniu skrytki stalkerów, bo pojawia się na schodach jakby niewidzialna ściana, potem poltergeist (?) mnie przypieka i po wszystkim. Jest może jakieś inne wyjście?
MAchina
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2009, 13:15
Ostatnio był: 19 Cze 2009, 12:40
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Podziemia Agropromu

Postprzez von Carstein w 16 Cze 2009, 13:48

Nie. Nie ma innej drogi wyjścia. To jest dobra droga, przez te miejsce, gdzie jest niewidoczna ściana da się swobodnie wejść - skakaj, spróbuj od ściany itd.
Na poltery... przed tą "ścianą" jest takie zejście w boczny tunel. Wejdź tam i poobrzucaj poltery granatami, ostrzelaj je stamtąd z czegoś cięższego.

Dasz radę.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Postprzez MAchina w 16 Cze 2009, 16:24

Tylko że one się ciągle nowe tworzą :( Ale granaty działają :D

OK, dzisiaj za trzecim razem się udało i nawet bez patrzenia w górę :P ale z dwoma granatami ;)
Ostatnio edytowany przez MAchina, 17 Cze 2009, 18:19, edytowano w sumie 1 raz
MAchina
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2009, 13:15
Ostatnio był: 19 Cze 2009, 12:40

Postprzez Ostrze0014 w 16 Cze 2009, 19:52

Też kiedyś utknąłem w tym miejscu... schowaj się w tym bocznym korytarzu, jak do drzwi przylecą poltery zapisz sobie F5, a potem BIEGIEM w górę do tej drabinki. Próbuj iść patrząc w niebo (w górę). Mi to pomogło. Możesz też podskakiwać. W każdym razie po paru wczytaniach F9 niewidzialna ściana powinna zniknąć :)
Jakby na to nie patrzeć... jak się rusza, to wal. Jak nie przestanie się ruszać, to wal dalej. Potem spieprzaj, bo to coś najwyraźniej drwi sobie z twojego świetnego karabinu.
Awatar użytkownika
Ostrze0014
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2009, 08:23
Ostatnio był: 08 Sty 2010, 22:14
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości