problem z patchem 1.5.0.9

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

problem z patchem 1.5.0.9

Postprzez dazz007 w 12 Cze 2009, 00:12

Po formacie zainstalowałem Clear Sky. Następnie zainstalowałem patch usprawniającego dźwięk lektora po czym zainstalowałem od razu patcha 1.5.0.9. Problem polega na tym, że klawiatura w grze w ogóle nie działa... Wchodzę na sterowanie i nie ma wpisanych żadnych przycisków. Naciskam myszką dwukrotnie na pole, naciskam przycisk któremu chcę daną czynność przypisać i nic... ciągle są kreseczki... Nie wiem o co chodzi... Może to być przez to, że nie instalowałem wszystkich patchy po kolei?
Zanim jeszcze uruchomiłem grę usunąłem plik user.ltx, bo gdzieś tutaj wyczytałem, że pomaga kiedy nie można uruchomić i właśnie nie mogłem na początku. Odinstalowałem CS, zainstalowałem ponownie, zainstalowałem patcha poprawiający dźwięk, wchodzę w grę i działa wszystko normalnie. Wyszedłem, doinstalowałem patcha 1.5.0.9 naciskam dwukrtonie i wyskakuje, włóż oryginalną płyte do napędu DVD (a mam włożoną), więc znów usuwam plik user.ltx i dalej klawiatura nie działa..

Ehh, jak wyskakiwał ten błąd, żeby włożyć oryginalną płytkę, wystarczyło nacisnąć ok, po czym jeszcze raz uruchomić Clear Sky. Wszystko już działa. Jeśli moderator chce może usunąć temat. Ale może się komuś to przydaćsmiley
Grafika: Gainward GF 8800GTS 512MB
Procek: Intel Core2Duo E8200 2,66Ghz
Pamięć: $x1GB Kingstone 800mhz
Płytka: ABIT IP35-E
Awatar użytkownika
dazz007
Kot

Dołączenie: 26 Gru 2007, 16:40
Ostatnio był: 04 Maj 2017, 22:27
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości