Nie moge wykonywac questow pobocznych

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Nie moge wykonywac questow pobocznych

Postprzez badstalker w 15 Kwi 2009, 16:30

Witam, jestem na etapie Limansk w CS i niemoge wykonywac zadnych questow pobocznych! Mam dobre stosunki z wolnosci a przylaczylem sie do stalkerow!Negatywne na maxa w bandytach i renegatach! Z powinnoscia mam zupelny neutral poniewaz nie moglem wykonywac zadnych questow! Jedyna taka sprawa nie typowa jest to ze prawie wszyscy z bazy stalkerow w Agropromie nie zyja poza 2 straznikami. Czy to ma jakis wplyw??

Czy ktos wie jak naprawic ten problem? Czy wogole mozna to zrobic? Jakis respown npc!

Gram na patchu 1.5.07
badstalker
Kot

Dołączenie: 15 Kwi 2009, 16:22
Ostatnio był: 15 Kwi 2009, 16:30
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Nie moge wykonywac questow pobocznych

Postprzez von Carstein w 15 Kwi 2009, 17:06

Eeeee....
Niech sobie przypomne... Zakładam, że wczytywałęś wcześniejsze sejwy sprzed wystąpienia problemu (To jest pewne). To powinien być wredny bug. Powinieneś spatchować grę do najnowszej wersji. Warto sprubować.
Nie masz żadnych zadań pobocznych? Nawet tych najprostszych (Przynieś mi dwie apteczki dobry człowieku...)?
To, że wszyscy stalkerzy z Agropromu nie żyją najpewniej nic do tego problemu nie ma...
Jeżeli nie masz tylko tych bardziej zaawansowanych (Przynieś mojego AK-47) - Trzeba było wykonywać wszystkie zaaw. questy od bagien.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość