Bug: Celownik 4x

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bug: Celownik 4x

Postprzez SzaMicBy w 19 Mar 2009, 20:49

Witam.
Spotkałem się z bardzo kłopotliwym bugiem mianowicie kiedy zamontowałem w FT 200M pełen zestaw ulepszeń (nacisk położyłem na celność tym celownik 4x). Początkowo wszystko było cacy broń spisywała się świetnie ale potem zauważyłem że celownik nagle stracił swoje właściwości (miał takie przybliżenie jak bez ulepszeń) po próbach znalezienia powodu okazało się że problem leży w zapisaniu i wczytaniu gry. Na próbę wczytałem stan gry z przed kupienia broni po czym próbowałem ją kupować, ulepszać i sprawdzać kiedy celownik straci swoje właściwości i tak oto okazało się że po każdym wczytaniu stanu gry. Celownik nagle traci swój cztero-krotny zoom mimo tego że w opisie broni dalej widnieje te ulepszenie, nic też nie dały próby naprawy broni czy inne manewry. Potem okazało się że z innymi broniami jest ten sam problem.

Czy ktoś się z tym spotkał i może mi powiedzieć jak poradzić sobie z tym bugiem ? Czy jest jakiś mod który to naprawi ?

Pozdrawiam.
SzaMicBy
Kot

Dołączenie: 19 Mar 2009, 20:29
Ostatnio był: 20 Mar 2009, 16:08
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 13 gości