wywala mnie po leśniczym

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

wywala mnie po leśniczym

Postprzez cacek1983 w 15 Mar 2009, 22:27

xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "E:\gry\S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky\bin\xrCore.dll" at 001B:0057B8D4, xrDebug::backend()+164 byte(s)

Oryginał to na początek. wersja 1.5.03 spaczowana na wersje 1.5.08

pacz pozwolił wogóle mi grać w stalkera bo w oryginale to się wieszało przy każdym korzystaniu z przewodnika.

zachodze do leśnika każe mi rozwalić jakichś gości i przynieść artefakt.
I tyle se pograłem, bo za nim do nich dojdę to mnie się gra wyłącza i wyskakuje wyżej napisany komunikat.

poprzedni sawe nie pomaga powtórna instalacja również.

wczesniej wszystko ok .
cacek1983
Kot

Dołączenie: 15 Mar 2009, 22:02
Ostatnio był: 18 Maj 2009, 10:46
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: wywala mnie po leśniczym

Postprzez dragon22 w 22 Mar 2009, 23:33

raz trzeci odpowiadam na to samo pytanie dotyczące problemu xray3d engin.Otóż drogi cacku problem ten może wynikać z tego iż twój komp jest za słaby i dlatego gra się wiesza.Według mnie przy kompie,gdzie wszysko odpalasz na max takie coś nie powinno wogóle występować-nie powinno się ciąć.Po drugie co to jest za tytuł tematu"wywala mnie po leśniczym"-gdzie cię wywala?mogłeś ten problem przedstawić w innym podobnym poście-jest ich tu od cholery-najwięcej dotyczących silnika x ray-co już mnie troche męczy-wszyscy to samo mówią w 10 różych listach.Mówię,jeśli nie patche to w kompie leży wina,a jak nie w kompie i nie w patchach to winy trzeba by poszukać w jeszcz czymś innym-może w wadzie gry,ale radzę najpierw przeanalizuj moją radę z lepszym kompem.Tak czy owak życzę powodzenia i szybkiego rozwiązania problemu :D
Dobra broń nie wystarczy.Bez celnego oka tylko wariat wybiera się do Zony
Uwaga.Pojawił się kolejny rozdział powieści pod tytułem "zły cień"- trzy rozdziały.Proszę o komentarze i oceny rozdziałów
Awatar użytkownika
dragon22
Stalker

Dołączenie: 11 Mar 2009, 12:15
Ostatnio był: 21 Kwi 2009, 19:29
Miejscowość: Czerwony las
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 1

Re: wywala mnie po leśniczym

Postprzez von Carstein w 23 Mar 2009, 18:23

A ja wleje trochę złudnej nadziei w twoje serce, o mój drogi Cacku.
Otóż ja miałem podobny problem. Jeżeli się nie myle, to wywaliło cię przy przechodzeniu do Magazynów Wojskowych. Mi pomogło wczytanie sejwu z wcześniejszego obszaru (znaczy się nie z Czerwonego Lasu).
Będziesz musiał znów przejść ten przeklęty, Czerwony Las.
Awatar użytkownika
von Carstein
Weteran

Dołączenie: 28 Lut 2009, 15:00
Ostatnio był: 05 Kwi 2018, 12:01
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości