Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
NIe wiecie gdzie można znależć PKM. Ma go handlarz powinnośći ale kwota 50.000 RU jest praktycznie niemożliwa do zdobycia. Może jest w Kordonie w placówce wojskowej ale jestem dosyć daleko.
Jak mawiali starzy stalkerzy:w dzień dzieciaczki chodzą, smarkacze.
RKM*? czyli RP-74? Noszą go oczywiście powinnościowcy-trza się im przyjrzeć który go nosi(na jakimś posterunku) i z jak największej odległości powalić go ze snajperki(dobra jest ta co ja używają Ci z wolności:D) najlepiej jednym strzałem.... Wtedy masz i broń i........takie same stosunki z nimi jak były..... Ja tak na wysypisku ustrzeliłem:D i dalej byli neutralni;].
szperacz napisał(a):Dzięki, ale trochę trudno jak się należy do powinności. Więc żeby zdobyć ich snajperkę trzeba wybić całą bazę.
Właśnie że nie trzeba Dołącz do stalkerów i zabij gostka który ma snajperke w wolności i spokojnie możesz spowrotem dojść do powinności i zabić tego który ma pkm
Ostatnio edytowany przez dfgdfg55 01 Lis 2008, 18:41, edytowano w sumie 2 razy
Dałem przykład taki bo tak było najłatwiej-zawsze możesz z innej broni spróbować-choćby z nieśmiertelnego wintara:D. Wiadome-zasevować-i spróbować-jak szybko się sprawę załatwi to powinni się nie zorientować;]. Widziałem też jak leżały rkm-y przy trupach ale to już kwestia szczęścia-no i są w limańsku w sporej ilości ale to już chyba trochę za późno?
Spoko-ale to najlepiej się gdzieś schować i z takiej odległości żeby było głowę widać-i w nią.Ten co go trafiłem tez był w egzo........ PS A skąd się wrócisz? Chyba nie z limańska:D? Bo się nie da niestety chyba że na modzie grasz.
RKM można znaleźć za darmo za czołgiem w misji z anomalią przestrzenną. Dodatkowo ok. 200 naboi. Jakby coś to gram na patchu 1.5.0.4 więc nie czepiać się jak nie ma. PS: To już było na forum!!!
PKM za czołgiem? Ja w samym czołgu znalazłem 2000szt nabojów do PKM, ale broni jakoś nie ma... Za to jest martwy Ojciec Walerian. Ciekawe, czy to, jakie zwłoki tam znajdujemy zależy od tego do jakiej grupy należymy...
No bo żeby był trzeba wziąć zadanie-"znajdź karabin czołgowy":D. Fakt że jest za darmo ale jak się nie odda nie zrobi się questa.....No i wtedy jest w sumie w nim 4tys naboi:D.