Problem z frakcjami na patchu 1.5.04??

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z frakcjami na patchu 1.5.04??

Postprzez Crysis w 24 Wrz 2008, 18:55

Ema mam taki problem mianowicie chodzi mi o frakcje.Jak doszedlem do frakcji Wolnosc to odrazu raszowali wysypisko i jak zajeli oba wejscia do Agropromu zaczela mi sie gra walic. Chodzi mi o to ze gdy powinnosc zaatakowala byle jaki przyczylek byla przywiecha gry i odrazu wychodzilo do pulpitu bez jakichkolwiek ostrzezen o bledach.Prubowalem na jakikolwiek sposob naprawic ten blad ale bez skutku.

Natomiast jak doszedlem do Powinnosci wszystko bylo pieknie,ladnie ale jak doszlo do tego zeby zajac drogi prowadzace do doliny mroku to NIC KOMPLETNIE NIE ROBILI.

PS. ta przywieszka pojawila mi sie po raz 1 gdy dolaczylem TYLKO DO WOLNOSCI

1 pytanie: czy bedzie ktos wiedzial o co chodzi z ta przywieszka gry i automatycznym wyjsciem do pulpitu?
2 pytanie: czy Powinnosc po pewnym czasie zajela by te drogi do doliny mroku?

Z gory dzieki sry za taka rozpiske z mojej strony :D
Crysis
Kot

Dołączenie: 17 Wrz 2008, 16:05
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 17:19
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z frakcjami na patchu 1.5.04??

Postprzez dziura w 24 Wrz 2008, 20:44

Jeśli chodzi o Wolność, to pewnie taki bug i już. Pozostaje czekać na 1.5.05.

Natomiast co do Powinności, zająłeś wszystko po kolei zanim poszedłeś zdobywać Dolinę Mroku ? Zobacz w PDA.
Awatar użytkownika
dziura
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 12:30
Ostatnio był: 07 Sty 2020, 23:10
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2

Postprzez Crysis w 25 Wrz 2008, 17:13

No jak dolaczylem do powinnosci to po 5 min wystapily 2 komunikaty ze zajelismy Agroporm i Wysypisko i zostalo teraz przejac drogi do doliny no i problem polega na tymm ze powinnosc raszuje i broni ostro tej dolnej drogi przez lasy natomiast wogule nie chce ruszyc sie na Posterunek obrony
Crysis
Kot

Dołączenie: 17 Wrz 2008, 16:05
Ostatnio był: 25 Wrz 2008, 17:19
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Obokan

Postprzez Madrian w 25 Wrz 2008, 20:55

Miałem coś podobnego na 1.5.04 Ale mi gra po prostu wychodziła do pulpitu w określonym momencie i koniec. Miałem save na 10 sek. przed "końcem" gry i tyle miałem czasu na grę. A do bazy powinności - 50m.
Wróciłem do wersji pudełkowej i powiedziałem sobie, że póki czegoś nie zrobią z 1.5.04, ta wersja dla mnie nie istnieje. Więcej z nią problemów niż to warto. Gram w pudełko i mam spokój.
Madrian
Kot

Dołączenie: 22 Wrz 2008, 14:57
Ostatnio był: 06 Paź 2008, 19:15
Ulubiona broń: Storming Obokan

Postprzez SAFBOT1ST w 25 Wrz 2008, 23:03

co to znaczy pudelko? :| Aha orginal, i co mozna W SPOKOJU GRAC?
Starczy jedno tak i mkne do sklepu :wink:
Awatar użytkownika
SAFBOT1ST
Kot

Dołączenie: 24 Wrz 2008, 01:21
Ostatnio był: 04 Paź 2008, 20:59
Frakcja: Zombie
Ulubiona broń: PMm

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości