Problemik z podziemiami agropolu

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problemik z podziemiami agropolu

Postprzez paleczek16 w 23 Wrz 2008, 17:29

Mam taki problem otóż wczesniej zabrano mi cala bron pieniadze itp, doczolgalem sie do agropolu prz okazji podnoszac bron po kolesiu zabitym przez pijawe dostaje misje aby isc do tych podziemi ale nie mam apteczek amunicji ani pieniedzy, gdy dochodze do dziury goscie tam czekajacy na mnie gina moze ubije jakos te pelzaki i wjede do podziemi ale bardzo szybko padam bez apteczek i ammunicji acha i jeden z tych gosci co czekali na mnie przed podziemiami po wejsciu do nich gadal do mmnie przez PDA jak to mozliwe i jak zdobyc ammuncije i apteczki prosze o pomoc
paleczek16
Kot

Dołączenie: 16 Lip 2008, 16:17
Ostatnio był: 24 Wrz 2008, 15:23
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problemik z podziemiami agropolu

Postprzez dziura w 23 Wrz 2008, 18:51

Jak jesteś w "Agropolu" to skocz sobie do bazy powinności na strzelnicę, zarób trochę na amunicję (instrukcja co i jak na forum), i idź grabić i mordować, najlepiej tych z Wolności :wink: Albo poszukaj artefaktów i zaopatrz się w co trzeba. Polecam coś szybkostrzelnego na snorki i close contact z bandytami, i coś bardziej precyzyjnego na... to się dowiesz na co :] Oprócz tego apteczki, bandaże. Może granaty jak kto lubi.

A to, o czym mówiono Ci w PDA znajduje się na pierwszym piętrze kompleksu podziemnego. Ot, parę apteczek i trochę pestek.
Awatar użytkownika
dziura
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 12:30
Ostatnio był: 07 Sty 2020, 23:10
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 0

Re: Problemik z podziemiami agropolu

Postprzez piotras g36 w 25 Kwi 2014, 15:05

Agropol-polski agroprom? :E

Uwagi moderatora:

Widzisz datę ostatniego post? - Wheeljack
Śmierć wrogom ojczyzny!
piotras g36
Kot

Dołączenie: 11 Kwi 2014, 20:22
Ostatnio był: 05 Cze 2014, 01:01
Miejscowość: bieruń
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: -8

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość