uszatek napisał(a):W Kordonie miałem wybić wojskowych - znajomych Chaleckija. Wybiłem wszystkich wojskowych w Kordonie (poza główną bazą na południu, czyli oczyściłem windę, magazyn, a nawet tą bazę na północy gdzie jest przejście na Wysypisko) i zadanie dalej nie jest wypełnione. Nie wiem, może to przez to że jak biegłem od Siedrowicza spotkać się ze Stalkerami (część questu głównego), po drodze wojskowi z windy walczyli ze stalkerami którzy wzywali pomocy, więc im pomogłem i już wtedy wybiliśmy wojskowych z windy. Ale później wszystko było niby OK: doszedłem do bazy Stalkerów, gadałem z Walerianem (ich przywódcą), przesłuchiwałem Chaleckija, w końcu Walerian zlecił mi wybicie wojskowych przy windzie... No i pupa bo pomimo że wszyscy są wybici quest się nie aktualizuje (teraz w ogóle zauważyłem, że w PDA jako główny quest mam ciągle "Spotkaj się ze Stalkerami za nasypem" i ciągle w bazie Stalkerów na mapie jest czerwony znacznik, czyli nie zaktualizował się jeszcze nawet ten quest przed porozmawianiem z Walerianem... pomimo że Walerian zlecił mi już wybicie wojskowych :/). Ktoś wie czy coś da się z tym zrobić, czy po raz kolejny przez jakiegoś buga muszę zaczynać grę od nowa? :/ (po raz trzeci w ciągu dwóch dni) Bo rozumiem że bez skończenia tego questa nie da się chyba kontynuować gry? (w końcu jest oznaczony jako główny) Z góry dzięki za odpowiedź.
Dwight napisał(a):To jak wszyscy są wybici to idź powiedz o tym wojskowemu ( przy jego celi powinien stać też szef stalkerów )... Było na forum już o tym np:TUTAJ
Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości