Wysypisko i bandyci

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wysypisko i bandyci

Postprzez DeuS w 11 Wrz 2008, 21:19

Zacznę od tego, że jak dobrze wiecie, na wysypisku roi się od bandytów. Gdy wchodzę na jego teren probują mnie okraść, na szczęście da się im uciec. Problem zaczyna się wówczas, gdy mam do wykonania misję "Dogoń Kła". Gdy wchodzę do piwnicy aktywuje się pułapka, a dwaj panowie zabierają mi wszystko co mam. Częściowo można to ominąć zostawiając rzeczy na zewnątrz, ale i tak traci się całą kasę.
Moje pytanie, czy rzeczy i kasę, które ci dwaj mi zabierają będę miał szansę odzywskać w dalszej części gry, czy przepadają już na zawsze?
"There?s a feeling I get when I look to the west and my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees and the voices of those who stand looking."
Awatar użytkownika
DeuS
Stalker

Dołączenie: 17 Kwi 2008, 17:35
Ostatnio był: 26 Kwi 2009, 17:41
Miejscowość: Merkantylizm - Srerkantylizm!
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wysypisko i bandyci

Postprzez Michu w 11 Wrz 2008, 21:23

Najlepiej wydaj wszystko w ulepszenie broni itp. Kasy nie odzyskasz, ja tam nie narzekałem, zabrali mi całe 100R : O
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez Darth ReX w 11 Wrz 2008, 21:33

A odzyskuje się utracony ekwipunek? :D . Bo z kasą to pewnie u mnie nie będzie problemu... O ile kupię w końcu Czyste Niebo.
|| Ryzen 7 5700 X3D | 32GB RAM | RTX 5070 Ti | Windows 10 Pro x64 ||
Awatar użytkownika
Darth ReX
Redaktor

Dołączenie: 08 Lut 2008, 17:27
Ostatnio był: 16 Kwi 2026, 18:07
Kozaki: 224

Postprzez Michu w 11 Wrz 2008, 21:57

Ekwipunek wrzuć do skrytki nieopodal. Oczywiście jak przechodzisz drugi raz grę, pierwszy raz przechodziłem fer (nawet nie wiedziałem zresztą gdzie to będzie) i mnie po prosu okradli. Nie lubię oszukiwać fabuły, i tyle :D
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez FireStorm w 12 Wrz 2008, 00:52

Ja mam na Wysypisku inny problem zwiazany z bandytami - naleze do frakcji Stalkerow i dostalem misje zajecia przyczolku na Wysypisku. Tyle, ze przy samym wyjsciu byl bardzo silny posterunek bandytow i wszystkich moich sprzymierzencow w kilkanascie sekund skosili granatami (zwlaszcza, ze dostalem szmaciarzy z obrzynami jako "wsparcie"). Problem w tym, ze chociaz wybilem juz duza czesc bandytow na wysypisku nie pojawiaja sie zadne posiliki - mam tylko aktywne misje "zdobadz punkt i utrzymaj do przybycia posilkow" - zadnych wrogow juz w tych puktach nie ma, ale stalkerzy nie chca przyjsc. Moi sprzymierzency sa tylko w "Pchlim Targu" (ruina na srodku wysypiska), ale stamtad nie wychodza nowe patrole zeby zajac punkty.
Jest jakis inny sposob, zeby zmusic moich do dzialania?
Image
FireStorm
Stalker

Dołączenie: 05 Wrz 2008, 18:40
Ostatnio był: 04 Paź 2008, 21:52
Ulubiona broń: --

Postprzez CLEAR SKYline w 12 Wrz 2008, 17:04

Sprawdź, czy któraś kropka (oddział) na mapie Kordonu nie ma jako cel Twojego miejsca. Może się zdarzyć, że będą mieli po drodze stado dzików i mogą się zatrzymać, dopóki nie pójdziesz po nich.
ImageImage
11% graczy uważa że najważniejsza jest grywalność, jeśli należysz do tych 89% dla których ważniejsza jest grafika to p...l się.
Awatar użytkownika
CLEAR SKYline
Łowca

Dołączenie: 13 Lis 2007, 21:07
Ostatnio był: 29 Sty 2013, 15:25
Miejscowość: 3OHA -> БAP -> APEHA
Ulubiona broń: Black Kite
Kozaki: 1

Postprzez FireStorm w 12 Wrz 2008, 17:38

Nope :/ Niestety nie - jakies inne wskazowki czy to po prsotu kolejny nierozwiazywalny bug (v.1.5.4...).
Image
FireStorm
Stalker

Dołączenie: 05 Wrz 2008, 18:40
Ostatnio był: 04 Paź 2008, 21:52
Ulubiona broń: --

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości