Misje poboczne

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Misje poboczne

Postprzez vexv w 08 Kwi 2014, 15:06

Gdy zalałem te podziemia w Agropromie ( nie wiem czy dobrze napisałem ) poszedłem po nagrode do dowódcy frakcji powinność, przy tym od razu do nich dołączając, z tego co później się dowiedziałem, to on powinien po ten misji mnie zapytać czy nie chciałbym jeszcze czegoś wykonać, tyle, że nic takiego nie było, tylko nagroda, dołączenie i tyle.
Jest możliwość wzięcia następnych zadań od dowódcy i drugie pytanie, co można poradzić na te misje w agropromie typu pomóż się przedostać, zlikwiduj nieprzyjaciela w jakiejś tam strefie? To wygląda tak, że mam znacznik misji pobocznej pomóc czy coś tam, lece w te miejsce, a tam stoją tylko stalkerzy z wyciągniętymi karabinami i czekają na nie wiadomo co, a w pobliżu wrogów nie ma... Aktualnie mam problem z tymi dwoma misjami pobocznymi, pomóż się przedostać ( koło tej jamy co wchodziłem do podziemi ) nie ma żadnych potworów więc nie wiem jak pomóc i drugie, zlikwidować wrogów koło przejścia na wysypisko ( też nie ma ) w pobliżu byli bandyci, a dokładniej w tunelu ( na mapie byli dosyć blisko, także i ich załatwiłem ale to nic nie pomogło )

Tak więc jakieś rady co do tego długiego nudnego tekstu który napisałem? :)
vexv
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2014, 13:43
Ostatnio był: 21 Kwi 2014, 16:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Misje poboczne

Postprzez Adam w 08 Kwi 2014, 15:12

Po pierwsze, dobrze napisałeś ;)

Po drugie, uroki Wojen Frakcji, czyli źle zrobionego systemu walki ugrupowań. Jeżeli dołączyłeś do Powinności, to teraz wszelkie ataki na tą frakcję, bądź ataki tej frakcji na Zielonych, będą Cię męczyć swoimi powiadomieniami. Co do zadań od Krugłowa (szefa Czerwonych) to nie pamiętam, pobiegaj po bazie, idź do innych ważnych postaci i z nimi gadaj o misjach. Polecam iść do drugiego instytutu, tam też sporo zadanek pobocznych mają :)
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Postprzez Szagart w 08 Kwi 2014, 15:20

Z wojenkami frakcji jest tak, że są trochę zbugowane przykładem jest wezwanie do pomocy przy Jamie gdzie pewnie mutanty ktoś wybił i musisz czekać nie wiadomo ile aż gra zrespi oddział, który powinien udać się w to miejsce innym bugiem jest to ze Stalkerami, mianowicie gdy Powinność zostanie wybita w tym punkcie Stalkerzy Oresta lubią go przejmować przez co blokują całą Powinność która przez brak kontroli tego przejścia nie może iść dalej przez co wojna jest nie do skończenia, można temu zapobiec ale na Complete mod, bierzesz beczki z benzyną które są dookoła posterunku, turlasz je do Stalkerow strzelasz zabija ich przez co Stalkerzy nie będą twoimi wrogami, a Powinność powinna już przejąć punkt po Stalkerach. (Sposób z modem i baryłkami wymyśliłem gdy miałem taką sytuację :) , nie wiem czy można na innych lub czystej wersji, ale chyba nie. )

edit. Adam, chyba Kryłow, nie Krugłow :)
|| i7-9700K 5.00GHz | 16GB DDR4 RAM | Asus Strix RTX 2070 Super Advanced 8GB GDDR6 | Windows 10 x64 ||

Za ten post Szagart otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Adam.
Szagart
Ekspert

Dołączenie: 30 Paź 2013, 00:54
Ostatnio był: 03 Wrz 2023, 22:12
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 76

Postprzez vexv w 08 Kwi 2014, 15:27

Jeśli ten mod zainstaluje będę musiał grać od nowa czy spokojnie mogę sobie wczytać?
vexv
Kot

Dołączenie: 07 Kwi 2014, 13:43
Ostatnio był: 21 Kwi 2014, 16:43
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 0

Postprzez CzechovWolny w 09 Kwi 2014, 19:23

Musisz od nowa.
Z tym zadaniem to chyba na 1.5.10 go usunęli czy jak. Bo ja też go nie mam. Pewnie było zabugowane i GSC go usunęło w jakimś Patchu. Pozdro!
Awatar użytkownika
CzechovWolny
Stalker

Dołączenie: 02 Sie 2012, 08:05
Ostatnio był: 24 Lut 2023, 23:28
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -6

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 8 gości