Co do crasha: brak siatki celowniczej dla lunety. Jak mniemam, ustawiłeś
scope_status na 1 (czyli stała luneta dla AK). Pamiętaj więc, że jak klikniesz u jakiegoś mechanika na ulepszenie na lunetę, to dostaniesz kolejnego crasha, ale poza tym gra będzie działać. Wracając: dopisz gdzieś pod tą linijką:
- Kod: Zaznacz wszystko
scope_texture = wpn_crosshair
…wtedy w lunecie będzie siatka celownika PSO-1.
Śruba napisał(a):jak zwiękrzyć przybliżenie celownika( by zobaczyć lepiej wroga)
- Kod: Zaznacz wszystko
scope_zoom_factor = xx
Domyślnie bez celownika jest 50 (pistolety i strzelby 55), celowniki 30, snajperki mają 15, RPG 30 i Gauss 15. Nie ustawiaj powyżej 10, bo raczej nie będziesz miał okazji do strzelania na tak dużą odległość.
Śruba napisał(a):czy jast jakis mod do wersji steama by zwiększył pole widzenia, bo dałem sobie na full w ustawieniach i tak gówno widze... okolo na 100m -.-
To nie gra roli, czy wersja na Steamie, czy zwykła z płyty. W każdym bądź razie –
chyba nie ma do Czystego Nieba, a przynajmniej nic mi o takim czymś nie wiadomo. Spytaj w
tym temacie, może ktoś będzie wiedział.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!