Anomalia przestrzenna

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Anomalia przestrzenna

Postprzez tomek56791 w 15 Sty 2013, 15:13

Witam. Obecnie jestem w czerwonym lesie i mam znaleść anomalię przestrzenną. I tu pojawia się problem bo podążając za kompasem docieram do miejsca gdzie muszę zawrócić. I tu pojawia się moja prośba: mógłby mi ktoś objaśnić mniej więcej którędy mam iść aby dotrzeć do tej anomalii? Obecnie znajduję się przed mostem do limańska. Dziękuję i pozdrawiam.
Cóż, przynajmniej nie mamy żadnych psychicznych dziwaków, wyganiających złe duchy z wódki. Wyobraź sobie coś takiego: „O Panie, przegnaj złe duchy! Zostaw tylko czysty spirytus sanctus!”

tomek56791
Wygnany z Zony

Dołączenie: 06 Sty 2013, 14:57
Ostatnio był: 08 Lut 2015, 16:57
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -3

Reklamy Google

Re: Anomalia przestrzenna

Postprzez KSU w 15 Sty 2013, 15:50

Musisz znaleźć ciała oddziału stalkerów przy płocie z bramą w czerwonym lesie. Ich dowódca będzie miał PDA z informacją o grupie stalkerów która chce dostać się do obszaru anomalii. Znajdziesz ich idąc prosto stojąc plecami w stronę w/w martwego oddziału. Z nimi dojdziesz do obszaru anomalii a anomalia przestrzenna jest w lesie nad czołgiem na północ od anomalii.
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 12:05
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez tomek56791 w 15 Sty 2013, 17:31

Którym płocie z bramą? Tą z przejściem na wysypisko?
Cóż, przynajmniej nie mamy żadnych psychicznych dziwaków, wyganiających złe duchy z wódki. Wyobraź sobie coś takiego: „O Panie, przegnaj złe duchy! Zostaw tylko czysty spirytus sanctus!”

tomek56791
Wygnany z Zony

Postprzez KSU w 15 Sty 2013, 18:03

OK to krok po kroku. Przychodzisz z Jantaru do Czerwonego Lasu krotka scenka na początek jak Striełok ucieka idziesz za nim wpadasz w zasadzkę przy moście do Limańska po jej wyeliminowaniu wchodzisz do lasu za ciężarówką idziesz w prawo, a w miedzy czasie otrzymasz wiadomość od tego oddziału z prośba o pomoc bądź cofasz się drogą asfaltową i ta brama będzie na pewno po lewo a tam ten oddział.
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 22 Paź 2024, 12:05
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez tomek56791 w 15 Sty 2013, 18:59

Dzięki za pomoc:D.

tomek56791
Wygnany z Zony

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości